Dragul nostru

Tu vrei sa uiti cati ani ai implinit astazi? Sper ca glumesti. Eu nu uit ca esti un copil bun de pus la rana, ca ai inima mare, ca esti sufletist (chiar daca nu o arati), ca esti un om bun, ca nu ne-ai facut niciodata necazuri, copil fiind, ca te-am gasit de fiecare data cand ai „disparut” si te-am imbratisat si nu te-am certat . Cosmine, mai stii duminica aia in care te-ai dus cu copiii departe de blocul nostru care era langa linia ferata si te-ai jucat pe constructia noua a cladirii unde se construia un nou cinematograf? Te-am cautat cateva ore, eram disperati si pe atunci  nu umblau zvonurile cu furtul de copii. Nici nu ne-am gandit sa te cautam atat de departe si ai venit singur plin de var, intr-un tarziu?Nici acum, dupa zeci de ani,  nu mi se pare usor, dar cat de tare ne-am bucurat si cand ai ramas intepenit la priza? Doamne, ce parinti inconstienti eram! Si mai sunt astfel de momente, la doctor cu injectia de fier care s-a oxidat instant ca asistenta nimerise un vas de sange  si am avut noroc ca era dr. acolo si a stiut ce sa faca si altele.

Toate sunt momente de viata care au inceput rau si s-au terminat bine. Dar nu uit nici momentele, mult mai multe, care dupa multa munca au sfarsit cu succes, cu bucurie, cu incantare si cu izbanzi. Cand ai facut punctaj maxim la intrarea in facultate pe vremea cand subiectele erau facute sa nu stie rezolvarea decat profesorul universitar care le creease. Ce bucurie! Cand ai intrat la liceul cel mai bun din oras, pe bune. Cand ne trimiteai vederi de pe unde umblai prin tara si prin lume. Cand ne-ai spus pe 27 ianuarie (ziua casatoriei parintilor tai) ca o sa aveti, tu si Andreea, un copil. Crezi tu ca sunt bucurii mai mari pentru niste parinti ?! Si cand mi-ai facut viza sa vin la voi ca se naste Lara Nicole? Bucurie mai mare decat aceea in care te-ai nascut tu, un copil dorit si drag si asteptat si toate cate ti le-am spus acum, nu am avut. Dar avem in continuare bucuria de a va vedea saptamanal, de a vorbi de parca voi sunteti in camera alaturata si doar am deschis usa, de a fi partasi la cresterea copilului vostru, de a simti ca facem parte din viata ta, dragul nostru Cosmin.

Te avem in inima noastra, in gandurile noastre, in preocuparile noastre de toate zilele, oricat de departe ai plecat de noi. Te iub im, Ne este tare dor si ne rugam sa -ti fie bine si sa fii fericit!

LA MULTI ANI, DRAGUL NOSTRU COSMIN! LA MULTI ANI COPILUL NOSTRU!

SA FII IUBIT DE SOTIA TA, DE FETITA TA SI PLACUT LUMII CARE TE CUNOSTE!

SA TRAIESTI MULTI ANI FERICIT SI SANATOS!

CIMG4247Sa-ti traiasca dulceata mica si scumpa, sa-ti aduca bucurii, sa fie sanatoasa Lara Nicole, sa aiba noroc in viata, sa fie dezinvolta si curajoasa si bucuria ei sa fie si bucuria ta!

Sa-ti traiasca familia si sa va impliniti visele care v-au purtat peste tari si mari la 24 de ore de zbor de noi! Sa fiti fericiti, dragii nostri copii!

cuuuuuuuuuuiiiuuuuubiiiiirrrreeeeeeeeemmmaaammmmaaaaaasiiiittttaatttaaa.

HAPPY BIRTHDAY TO YOU!

8 Responses to Dragul nostru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.