Grădinuţa

PARTEA STANGA

GRADINUTA

Trebuia sa plantez lalelele,bulbii scosi prin iunie, insa nu prea am vrut sa scot flori care exista si care-mi plac(mie-mi plac toate).Asa ca mi-au ramas marginile gradinutei,intre aleea care ducela gradina si randul de trandafiri,printre primule.

PLANTAT LALELE

Am rupt asa cu mana frunzele mari si batrane ale primulelor si am lasat doar  mijloacele care au frunze noi si chiar floricele.Asa am facut loc ca sa bag hatletul pe un loc gol.Deasemenea si pe partea opusa am plantat cateva cuiburi,acolo de unde am scos capsunii pe care oricum ii neglijasem.

IN GRADINUTA

Asa ca,ieri,22 august,am plantat bulbii de lalele.Acum ploua si maine o sa imprastii pe aceasta gradinuta si semintele de „nu ma uita”,desi” nu ma uita” sunt mari deja unele infloresc si cred ca vor ramane pana la primavara in faza de radacini si la primavara voi avea din nou covorul albastru de” nu ma uita”,aici.

Vinetele sunt multe si frumoase,unele ar trebui culese(am cules doar una si nu am gatit-o,inca nu am avut loc pentru ea).Dar nu prea stiu ce sa fac cu ele,asa ca le las sa mai creasca,doar doua trebuiesc culese,una o voi  lasa de samanta.

ALBE-MOV

VINETE ALBE-MOVII

Mai sunt si muscatele din butasi aici,langa vinete si infloresc tot timpul.

MUSCATE DIN BUTASI

iar pe trepte atarna muscatele din ghivece care au crescut,s-au lungit si fac flori

MUSCATELEPE SCARIMUSCATE ALBE

mai sunt vreo 5 ghivece atarnande la soare prin graduri insa cand sa le pozez si pe ele am constatat ca ambele serii de baterii erau descarcate.Hmm…

si mai sunt si trandafirii

TRANDAFIRI

L.E.BEGONIA PENTRU MADALINA

begonia alba si rosie, plantate in gradina
begonia

16 Responses to Grădinuţa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.