Foarte tare,frate,foarte tare!

Ministrul turismului, in functie,

Elena Udrea,

sfideaza Romania.

//

Show la Comisia de ancheta Udrea

UPDATE Elena Udrea a parasit audierile Comisiei de ancheta, dupa ce a cerut inlocuirea membrilor acesteia

de V.M. HotNews.ro
Joi, 20 august 2009, 11:04 Actualitate | Politic

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a depus joi, la Parchetul General, plangeri penale impotriva a cinci membri ai Comisiei parlametare de ancheta, care apar in inregistrarea difuzata de presa. Desi anuntase anterior ca nu va da curs invitatiei la audieri, cat timp Comisia isi va pastra actuala componenta, Udrea a ajuns joi, in jurul orei 11:00, la audierile forului parlamentar.

  • „Am depus o plangere in calitate de cetatean, inainte de a fi ministru, impotriva celor cinci membrii ai Comisiei, Ludovic Orban Adriana Saftoiu, Aura Vasile, Dumitru Chirita si Taga Claudiu, care au participat la complotul dezvaluit de mass-media zilele trecute”
  • „I-am acuzat de abuz in serviciu contra intereselor publice, marturie mincinoasa, asoociere in vederea comiterii de infractiuni”
  • „Sunt gata sa ma prezint in fata unei comisii, chiar PNL-PSD, atat timp cat din aceasta comisie nu fac parte cei care s-au compromis, cei care dovedit au aratat ca actioneaza abuziv si ilegal impotriva mea”
  • „Aceasta comisie nu mai are competenta sa audieze un ministru”

UPDATE Elena Udrea a parasit lucrarile Comisiei de ancheta, dupa ce a luat cuvantul pentru cateva minute. „Daca cei cinci membri vor fi inlocuiti de partidele lor sau vor demisiona din comisie, ma voi prezenta la audieri”, a declarat Udrea, la iesirea de la Comisie.

  • „M-am prezentat la aceasta Comisie din respect pentru institutiile statului”
  • „Membrii Comisiei care apar in inregistrare ar trebui sa demisioneze, chiar si din Parlament”

HotNews.ro

UpDate

Ministrul  finantelor in functie,Pogea  ????(nu-i stiu  prenumele ) ,in direct  la televizor, imi arata mie, cetatean obisnuit al acestei tari, ca BIROCRATIA NE-A OMORAT, CA NATIUNE.

UpDate

ELENA UDREA CONFUNDA TARA MEA CU

PROPRIU-I BUDOAR

21 Responses to Foarte tare,frate,foarte tare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.