Duminica prin curte

IN GHIVECI

JARDINIERA IN GARD

JARDINIERA

Panselutele mele,rosii si albastre,eu le-am semanat si acum sunt niste tufe frumoase,pete de culoare in drum spre curtea cainilor.Le adooooooooor!

DE CULES

VINETE ALBE

Vinetele din saci sunt bine,primele doua trebuie luate ca se-ntaresc.Interesant este ca o leguma evolueaza si dupa ce ai cules-o.Asa ca vinetele culese,daca nu le prepari,continua sa-si creasca semintele si sa se coaca si taiate de la planta mama.Nu-i extraordinar ??!!

La anul o sa pun un singur fir intr-un sac sa vad ce stejar se va face…ca zau dac-am mai vazut asa plante mari prin gradina!

VINETELE DIN GHIVECI

Aici am plantat ultimele care nu mi-au incaput nicaieri in gradina si-s mult prea multe 5 sau 6 in acelasi ghiveci…asaca facu fiecare cate una sau 2 fructe,deocamdata  🙂

PIERSICI

Piersicul acesta am crezut ca moare,ii picau frunzele ca celor cativa din gradina care s-au prapadit cu fructe pe ei,insa vad ca s-a oprit prapadul si nicio piersica n-a cazut din el,ba sunt si cele mai mari fata de alti pomi.

CONDURAS

Condurasii au facut o tufa ce sufoca tot,pana si rododendronul de alaturi nu se mai vede,trebuie sa fac ordine si aici…

Desi nu-i frumos sa te bucuri de raul altuia,nu-mi sta in fire si fiind si Duminica…dar  YEEEEESSSSSS!!! si-au dat ortul popii,cel putin aici in oale le cu ardei iuti,ceea ce inseamna ca si in gradina unde am pus 7 plicuri a cate 4,5 lei fiecare…Nu stiu daca cu bere as fi iesit mai ieftin si…pe urma de unde stiu eu ca sunt toti niste…alcoolici?  😀

LIMAXI MORTI

8 Responses to Duminica prin curte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.