Am luat țeapă

Cand eram copil, tata imi spunea ca lui ii ies tepele din degete singure si eu nu credeam. Acum am vazut pe pielea mea, adica pe unghia mea: acum 24 de ore mi-a intrat o teapa din lemn vechi sub unghia aratatorului, cam 2 mm sa fi avut teapa. Am prins cu unghiile de varful tepei si am crezut c-a iesit, dar am scos o jumatate din ea, inauntru era tot negru. Bine, cred ca s-a rupt sau o fi ramas mizerie neagra de la lemnul vechi (de ce nu am vopsit suportul asta de flori din curte? ). Dar ma durea in continuare la atingere, dovada ca teapa s-a rupt si o parte a ramas. Am scobit imediat cu un ac, m-a durut, nu se misca nimic, asa ca iar am zis ca-i doar mizerie. M-am uns cu alifie de galbenele seara la culcare.
Dimineata, cand sa ma uit sa vad in ce stadiu mai e, vad o parte din teapa afara, iesita de sub unghia pe care am taiat-o pana-n carne ca sa pot accesa inauntru, ieri. Nu pot sa cred, zic, uite teapa cum iese singura…organismul meu e viu si se apara si poate si respinge corpurile straine. Ce bucurie! Sa ma fereasca D-zeu de vreun transplant!
Pacat ca poza nu e clara sa va arat. Acum teapa este aproape toata afara si o las sa vad tot fenomenul. Doamne, cat de simplu si cat de complicat este un organism viu!

2 Responses to Am luat țeapă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.