Salată de fructe la cură (3)

Azi este a treia zi si am schimbat kiwi cu grapefruit.Are cu totul alt gust,bineinteles putin amarui,dar ne-a placut.Asta e si ideea ca sa nu fie la fel desi este cam aceeasi salata.Am desfacut intai rodie dupa care am rupt pomelo ramasa din discul de ieri.Apoi am curatit portocala si am taiat-o trasversal (nu felii  ca sa lase zeama).Acum am luat o para zemoasa si cu tot cu coaja am taiat-o felii foarte subtiri dupa care am taiat la fel 2 mere dar inainte o jumatate de grapefruit.Pozele sunt inverse.

Asa si apoi ce-a mai ramas,lamaia,fireste.M-am dus la lamai si le-am pipait pe cele coapte si am luat-o pe cea mai moale.Am spalat-o si am frecat-o pe planseta presand-o sa-si lase zeama  desi nu trebuia ca astfel am desprins-o de tot de pe coaja si asa nu a ramas deloc din pulpa,toata a intrat in salata si zeama si pulpa.Ultimul ingredient este mierea de albine,putina atata cata se lipeste de furculita.

Da,am pus si un dop de vodca,nu m-am putut dezice,asa am spus ieri…azi un  capacel si de maine gata,ramane doar cura . Acum cu 2 furculite am amestecat cam 2 minute.Si gata.Incercati si voi caci merita.

18 Responses to Salată de fructe la cură (3)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.