Întâmplare

Cand ajung la  etaj si ma uit in directia usii, de la camera de langa balconul cu rasaduri ,care era deschisa pentru curent,dar la noi usile deschise nu stau singure la 90 de grade ci doar la 45 de grade,asa ca vad prin fanta o coada maronie stufoasa ca de vulpe  care dispare spre  balcon.”Ingrozita”,desi nu mi-e frica de animale,ingrozita fiindca nu ma asteptam la asta (niciodata in casa noastra nu intrase vre-un animal de cand Tachi,un catel alb si adorabil era crescut in casa prin anii 80 imediat dupa ce ne-am mutat)  ma intorc si ii spun sotului meu ca avem o pisica,cred ca a vecinei, in casa,la etaj. Mergem sa o cautam.Ii spun ca isi cauta loc pentru a face puii fiindca-i gestanta si stiu, de cand eram copil ,cum cauta pisicile locuri sigure pentru asta.Al meu se cam enerveaza,pisica este in balcon,se sperie de noi si iese insa, cum toate usile de la camere stau deschise  vara, ea coboara pe  scari si intra in sufragerie.Kiti-kiti,kity-kity insa ea nu vine decat speriata din nou si iese din sufragerie si intra in camera de zi unde mobilele au picioare.

Inchid usa la sufragerie,pisica iese intr-un sfarsit dar se duce iar pe  scari in balcon.Si uite asa am alergat o mata birmaneza,frumoasa foc si cu burta mare pana ,intr-un sfarsit, a gasit gaurile  prin care sa treaca,adica usile spre iesire.

Si eu tocmai ziceam ieri ca parca prea multe insecte ne intra in casa desi am stropit cu insecticid.

O  pisica birmaneza din vecini a vrut sa puieze la mine-n casa.Ha!E de bine,nu? O fi semn ca trebuie in sfarsit sa-mi iau un pui de  pisica sa-l cresc?Neee,nu acum ,caci plec peste 2 luni si al meu nu se are cu astea,dar va veni o zi sa am si  eu pisicul meu.

14 Responses to Întâmplare

  1. Pingback: Carolus-Duran (4 iulie 1837 – 17 februarie 1917), pictor francez « my heart to your heart

  2. Pingback: 4 iulie, Ziua Independentei SUA « Supravietuitor's Blog

  3. Pingback: Gangul « Ioan Usca

  4. Pingback: Cuvântul dat « Ioan Usca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.