Ingrijorare

Ieri seara dupa baie cand sa ma ung cu alifie de galbenele pe maini si antebrate vad ca pe maini si antebrate am niste leziuni.Imi zic ca de la legat rosii,de la umblat cu mainile  printre frunzele  de   dovlecei,de la  culesul coacazelor,de  la aranjat zmeura..m-oi fi zgariat.

Dimineata cand ma uit pe antebrate si pe pernitele degetelor inflamatia a crescut si este dureroasa.Ma ung iar.Am treaba sa stropesc capsunii cu topsin caci am uitat s-o fac mai demult,la  jumatatea infloririi a doua si imbrac un halat de-al copilului cu maneci lungi,imi iau manusile si deci ma protejez.Apoi dau ingrasamant la rosiile cherry si americane si lungi,tot asa,camuflata pana-n,adica pana sub barbie.

Ce-o fi?Insecte sa fie?De ce pe  pernita degetului aratator apare o pustula ?Asa-i zice la  basica,da? Pare ca o urzicatura insa nu am atins urzici.Si ma doare,o durere stanjenitoare.Si este sambata,doctorita mea este doar luni la cabinet si la spital nu vreau sa ma duc.Sunt ingrijorata.Ma gandesc ca niste insecte si-au depus ouale pe sub pielea mea si acum ma mananca larvele  lor  .Groaznic!Si pana luni mai este mult.

Mi-am amintit un amanunt:cand am venit ,dupa treaba, sa ma spal pe maini am cautat sapunul de rufe,cumparat din piata de la Timisoara si m-am spalat cu acest sapun pana la coate si tot atat de sus sunt si leziunile,acum apar ca niste urme  de arsuri pe ici pe  colo.Sa fie de la  soda caustica din sapun?Doamneee si ce scandal am facut ca nu-l gaseam fiindca l-am dus in pivnita si nah,vroiam neaparat sa ma spal cu acel sapun,desi de obicei ,pentru maini,folosesc Herbal Protex.

29 Responses to Ingrijorare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.