Treburi urgente

1.trebuie sa mut rododendronul roz din gradinuta,unde l-am mutat in vara,din nou in ghiveci.Urmeaza nopti reci in depresiuni si noi suntem in depresiune.

AZALEEA ROZ

2.trebuie sa mut muscatele din lighean,cele butasite care sunt cateva zeci de radacini,in jardinierele in care am avut panselutele de cumparat,astea

S6300556 PANSELUTEAstea s-au terminat demult si voi planta in locul lor muscatele,vrea 10 fire in 2 jardinere,sau vor fi prea dese?

Ma intreaba cineva cand se inmultesc.Pai ,eu le-am butasit astaiarna,dar cred ca toamna si primavara,cam astea sunt perioadele de inmultire prin butasire.Se rup crengutele,insa de la partea lemnoasa si se pun in pamant.Eu am facut asta cand am vazut ca se uscau toate frunzele,erau lungi de trei metri dar dupa vreo 3 sau 4 ani de crestere fara sa le tund cand au ajuns asa

MUSCATE CURGATOARE IN 20 IULIE 2008

TREBUIE MUTATE

3 .am un ghiveci cu varza ornamentala,acolo am semanat mai multe fire,au rezistat cateva,doua s-au facut mari si ar trebui sa fie in pamant,insa mi-e teama ca daca le mut nu vor face frunzele acelea frumoase ci seminte,dar trebuie sa fac ceva,nu lepot lasa in ghivece.Ele sunt minunate cand da frigul si sub zapada rezista pana primavara.

VARZA ORNAMENTALA4. impatiens.Trebuie sa le duc in casa noaptea?La ce temperaturi rezista,ca eu n-am mai avut pana acum?

EXPRIMA BUCURIE

ZILNIC MA BUCURA5.trebuie sa culeg vinete care s-au copt,au ingalbenit  semn ca semintele sunt coapte si pot sa le iau,sa le usuc.

DE SAMANTA

49 Responses to Treburi urgente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.