Dragul mamei

Sigur ca ce scriu eu pe aici, posibil, nu citesti tu acum. Nu ai timp, ce … eu  nu stiu cum este cu serviciu, cu copil mic, cu casa, cu toate cate sunt in viata unui om de 40 de ani? Stiu, dragul mamei, prea bine stiu si nimic din tot ce-am trait nu am uitat. De aceea te bat pe tine la cap, cand ne vedem, sa nu repeti greselile mele, caci abia acum mi le-am insusit. Acum cand nu mai am serviciu, cand nu mai am copil mic, cand grijile casei sunt putine, cand zilele sunt lungi si noptile insomniace. Acum am tot timpul din lume sa ma gandesc cum ar fi trebuit sa fac si n-am facut si de aceea iti spun tie, ca tu sa nu  suferi ca mine acum, tie sa nu-ti para rau ca nu ai facut ceva cand copilul tau era mic.

Stiu, asta nu trebuia sa scriu acum, azi este ziua ta si scriu rememorand durerile facerii si fericirea nasterii tale pe lume. Sunt ultimele 4 ore de acum 41 de ani si ma gandesc la tine, la noi, la toti. Te iubesc dragul mamei. Te iubesc cu tot ce iubesti tu, cu tot ce ai tu, cu tot la ce tii tu si ma rog sa va fie bine si sa fiti o familie fericita.

LA MULTI ANI FERICITI, COSMIN!

Ma rog sa-ti fie bine mereu, sa traiesti sanatos, sa te bucuri de sotia ta, Andreea  si de fetita ta, Lara Nicole. Sa fiti toti trei sanatosi si sa aveti grija unul de ceilalti doi. Sa va fie bine, sa nu va doara, sa va placa si sa fiti fericiti.

Noi, de aici de departe, iti uram multa sanatate, viata lunga, fericire si sa fii iubit!

Stephanotis se numeste floarea pe care ti-o daruiesc si de care o sa am grija in fiecare zi, ca sa am si eu ocupatie.

DSCN6754Stephanotis sau Iasomia de Madagascar. Acum este imbobocita. Ti-o daruiesc din tot sufletul meu, iubirea mamei. Si Andreei ii daruiesc floarea Craciunului, Poinsettia, cu tot dragul .

DSCN6736

Si pentru Lara Nicole am un dar de ziua ta, dragul mamei, o Vioteta violet

DSCN6738Iubesc aceste flori si asa, acum mi-e mult mai usor sa trec zilele ce vin alaturi de voi, dragii mei. Dumnezeu sa va ocroteasca, sa va aiba in paza Lui si eu sa-mi fac mai putine griji!

DSCN6756

La multi ani sa ne traiesti copilul nostru drag!  mama si tata.

DSCN6733Publicat la ora nasterii tale, Cosmine.

10 Responses to Dragul mamei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.