Cartofii mei

La un moment dat am vazut ca frunzele se ingalbenesc si se lasa in jos. Le-am ridicat cu rafie si legat de cilindrul de plasa. Apoi mi-am amintit ca niciodata nu-i udasem, ca ploua o vreme tot timpul si dupa ce n-a mai plouat am crezut ca au apa ca n-ar unde se duce apa care era  de la ploi, uitand ca are unde, in vegetatia care creste. Asa ca i-am udat, noroc ca la timp.

De curand, in timp ce-i udam, am vazut niste cocolosi deasupra paielor, tari la pipait si ca un conglomerat. Ce sa fie? Cartofii? Da, iesisera afara ca nu aveau l,oc inauntru? Inseamna ca cilindrul meu e plin de din astia? Ohohohohohooooo, asa sa fie! Cu toate ca n u au inflorit au facut cartofiori? Hmmm….

DSCN4554Cam asa aratau acum cateva zile si acum la fel. Ardeii din capup lor sunt iuti, de multe feluri si cumparati din piata ca fiind bulgaresti, vedem ce va fi. Azi a plouat bine si sper ca intreaga natura sa se retrezeasca si sa galopeze spre roadele fiecareia. Ca vremea trece si frigul nu ne paraseste, deocamdata.

8 Responses to Cartofii mei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.