Ca să înflorească au nevoie de îngrășământ

Am plecat de acasa la sfarsit de iunie si dupa trei luni, cand m-am intors, Spinul Domnului nu mai avea flori. Era prima data de cand ii am ca nu aveau flori. Mi-am dat seama imediat ca lipsa ingrasamantului cu care i-am obisnuit este cauza. In acest timp ei doar au fost udati ca si celelalte flori din casa si de afara.

Am inceput imediat sa le dau ingrasamant din acesta de care folosesc eu, Vita Flora pentru stimularea infloririi plantelor de apartament si abia acum dupa inca trei luni au mai multe flori. Oricum, au inceput firav sa (re)infloreasca, insa, acum  florile se vad. Deci, asta este treaba, pentru cei care ma intreaba de ce nu le infloresc craciuneii, ori alte flori/plante cu flori de apartament. Le trebuie stimulent pentru inflorire. Se gaseste la Kaufland sau oriunde.

In continuare le dau ingrasamant asa: o data ud fara si urmatoarea udare este cu ingrasamant. Pun cat intra intr-un dop in doi litri de apa statuta. Si udarea o fac la cateva zile fiindca acum, iarna, caloriferul de sub pervazul pe care stau ei este deschis si se usuca repede pamantul din ghivece. Si ghivecele sunt din ceramica.

4 Responses to Ca să înflorească au nevoie de îngrășământ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.