Ce să fac și eu

Astept sa vina maine sa ne vedem cu Lara,  cu copiii mei . Pentru asta a crescut si un snow man in curte, a nins toata ziua. Am facut curatenie, am pregatit ornamentele pentru brad- molid. Da , nu-mi plac brazii aia care au crengile lungi si dese doar in partea de jos, asa ca am luat ce mi-a placut, o conifera (luam si o tuia ca are crengile adunate ) cu o forma de con, bogata in crengi scurte si dese peste tot.

De cateva zile m-am simtit rau cu sanatatea, ceva nu mergea ca lumea, am mancat si niste prostii cam vechi, am vazut si artificii cu ochii deschisi dar si inchisi , cred ca era de la bila, am luat pastile, am plecat ieri la cumparaturile de Craciun la 8 dimineata cand era ger si mi-a fost frig, nu m-am imbracat destul de gros ca sa nu transpir la intoarcere (ca in ultima vreme era  iarna dimineata si toamna la pranz, dar ieri a fost o exceptie) asa ca, acasa, aseara eram kaput, dureri mari de spate in puseuri. Credeam ca este rinichiul ala al meu pitic, s-o fi oprit de tot, zic si am dat cu otet de mere. Nu stiu ce-a fost dar azi m-am trezit bine si era sa fie fost sfarsitul lumii. Nefiind, insa, ne-am apucat de curatenie, bineinteles dupa ce s-a terminat filmul.

Acum astept ziua de maine si imi pare rau ca nu am impodobit bradul ca sa il vada si Lara Nicole, maine caci nu stiu cand o sa ne mai intalnim. Si, mai mult pentru ea vom impodobi bradul.

Ce sa fac? Astept…

10 Responses to Ce să fac și eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.