Hai să ne distrăm puțin

Cea mai pregnanta observatie care mi-a ramas in minte si greu scap de ea: costumele lui Busu de la meteo. Voi le-ati numarat? Am cautat pe google imagine si nu le gasesc. Poate ca voi va pricepeti la asta,  la gasire, si-mi dati si mie linkurile. O,  da, ma fascineaza  geometria din vestimentatie, liniile, dreptunghiurile, fasiile si drepte si curbe, multimea nuantelor de albastru, albul imaculat combinat cu rosu aprins, verdele din petice. Dar mai  ales culorile! Combinatiile. Cad pe spate cand vad un model nou de costum, pe  domnul, nu oriunde, sa fim intelesi. Nu,  fularele asortate nu ma  fascineaza. Dar in frac si tenisi?

As fi vrut sa scriu si despre   chilotii fetelor de la meteo. S-au inventat chilotii in closi, chilotii in clini,  chilotii butoi,  chilotii surfilati cu dantela, chilotii evazati si  asta in locul rochitelor. La  prima vedere.

Pe urma, mai am o problema de grade,  gradele de afara si gradele dinlauntrul televiziunilor . Cum ma adun eu, ca o stafida,  cand vad  -27 grade pe harta si fata in costum de baie! Dar, cand am vazut copilasul lui ciki cian in pielea goala pe ger ca sa-l caleasca….ma rog, vroiam sa-i vad si  pe parintii copchilului tot asa, nu doar sa le aud vocile de incurajare. Asta fiindca daca vrei ca plodul tau sa accepte ceva educativ-formativ trebuie sa-i fii alaturi ca exemplu personal.

16 Responses to Hai să ne distrăm puțin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.