Meteo in televiziune

Mie nu-mi  place sa spuna meteo duduitele din televiziuni si va explic de ce. In primul rand eu sunt convergenta, intotdeauna ma focusez pe un anumit aspect cand vad ceva la televizor, adica atunci cand citesc ce scrie nu prea vad imaginea, daca vreau sa apuc sa citesc tot, tot,  ca sa inteleg mesajul. Cand ma focusez pe imagine nu prea vad conversatia,  fiindca citesc pe diagonala sau din doua in trei cuvinte. Cand la meteo apar fatucile imi ia ochii felul lor de a se imbraca, asta ma acapareaza din prima,  dar si cum arata ele, fizic. Nu vad harta, nu vad temperaturi, nu aud ce indruga ele acolo, doar la aspectul lor ma uit si-mi spun ca-mi place ori ba. In timpul asta vad ca a ajuns la urmatoarele trei zile si mai apuc graficul acela descrescator sau, mai rar, crescator si mai vad daca e soare sau nori.

Cel putin la Realitatea  pentru mine sunt doua extreme: o doamna pe care cand o vad (nimeresc)  cum arata, cum se imbraca, invariabil cu fuste stramte care nu o avantajeaza deloc, cu parul mereu nearanjat si ,  in fine, desi o stiu pe de rost tot nu apuc sa aud ce zice, atat de distrasa sunt de felul cum arata, iar la cealalata extrema este o doamna bine informata, care arata normal, pentru mine, la care nu ma uit cum arata ci careia ii absorb toate cuvintele fiindca imi place cum spune. Adica este o doamna placuta.

Nu mai bine sa spuna meteo barbatii? Pe Busu il stiu atat de bine cu sacourile  lui peticite si colorate, cred ca-i stiu toata garderoba, este stilul dumnealui, nu arata rau ca sa ma faca sa nu mai aud ce zice, ba dimpotriva. Imi place . Sa-i dea Dumnezeu sanatate si lui si doamnei de la Realitatea care vine , parca,  numai sambata la o emisiune despre Vreme.

Vrema.rol.ro zice ca asa va fi, la noi,   in urmatoarele 14 zile.

Miercuri, 23 martie
Minim:1°C
Maxim:13°C
Cer mai mult noros

Joi, 24 martie
Minim:2°C
Maxim:16°C
Soare
Vineri, 25 martie
Minim:4°C
Maxim:19°C
Soare

Sambata, 26 martie
Minim:7°C
Maxim:18°C
Cer mai mult noros

Duminica, 27 martie
Minim:7°C
Maxim:18°C
Cer mai mult noros

Luni, 28 martie
Minim:7°C
Maxim:16°C
Ploaie
Marti, 29 martie
Minim:3°C
Maxim:12°C
Ploaie

Miercuri, 30 martie
Minim:6°C
Maxim:15°C
Cer mai mult noros

Joi, 31 martie
Minim:7°C
Maxim:13°C
Ploaie

Vineri, 01 aprilie
Minim:6°C
Maxim:15°C
Ploaie
Sambata, 02 aprilie
Minim:3°C
Maxim:14°C
Ploaie

15 Responses to Meteo in televiziune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.