Preşedintele este maniac

Eu am zis sa scada pensiile cu 15 la suta,va amintiti cand am zis,in 6 mai 2010 si dupa mai bine de o luna  Curtea Constitutionala a dezis vorbele mele.Ei ,bine,asa ceva nu se poate,eu sunt presedintele,eu sunt cel mai important om din Romania,cum zic eu asa trebuie sa se faca,deci luati d’acilea…16 la suta din pensii,asa…fiindca asa vreau eu.

Astea-s gandurile ,aste-s  actiunile si asta-i mania presedintelui.Pensionarii.Poate ca ei nu l-au votat cum se astepta „domnia sa”,”inaltimea sa”  si trebuie pedepsiti.Ca sa se stie ce patesc cei care sunt impotriva lui.

Uitati-va la moaca lui cand apare la televizor,uitati-va cat este de jovial,cata rautate se zbate in ochiul sasiu si cat de tare ne uraste,batjocorindu-ne. Presedintele unei tari,din intamplare Romania,isi bate joc de populatia acestei tari, sistematic, in acest al doilea mandat.Acum „””plateste””” celor care nu-s cu el fiindca nu mai are ce pierde,lui nu-i mai trebuie electorat,el nu mai are popor,el este singur si puternic si sustinut de  limbile maro  face praf si  pulbere aceasta tara si ce-a mai ramas din ea,oamenii.

Sa-ti fie rusine” domnule ” basescu!!!!! Sa te duci la neuro sa te cauti caci nu esti normal si noi nu mai vrem sa stai in fruntea tarii asa maniac cum esti.Sa te cauti pana nu te lasa nervii de tot si scoti cutitul sa injunghii ce nu-ti place tie.Du-te la  doctor si trateaza-te!

16 Responses to Preşedintele este maniac

  1. Pingback: Camille Pissarro si Giorgio de Chirico, pictori nascuti in 10 iulie « my heart to your heart

  2. Pingback: Consideraţii asupra Campionatului Mondial « Ioan Usca

  3. Pingback: Creste TVA-ul scade TVA-ul scad pensiile nu scad pensiile scad pensiile « Hai ca se poate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.