Ştirile mele

Babelor, (cu aluzie la Surorile  Marx din două motive:unul fiindcă am descoperit un blog care-mi place şi doi fiindcă sintagma=apelativul adică, se potriveşte uneia dintre ştirile mele de azi ).

1. Deci,babelor ,hai să jucăm tontoroiul dintr-un motiv foarte fain,acela că noi cunoaştem (DEJA,hahaha) după atâta vreme,la bani.La banii româneşti şi nu spunem inepţii cum aud eu la ştirile de la 12 la un post.O reporteriţă ce ne informă preţurile din piaţă zicea că oul este 4,58 de bani.Nu sunt sigură de sutime că mă bufni un râs din alcela sănătos de babă care-şi râde de nepoţi.Păi cum să fie un ou patru bani,ha? ha,ha,ha! Poate este 45 de bani,aşa da.

Aşa că să nu-mi mai spuneţi mie că din cauza şi datorită faptului şi iaca,că aşa ne-am învăţat,cu milioanele şi nu mai putem să ne adaptăm că ni-s prea bătrâni.Mie să nu-mi mai spuneţi decât realitatea.Unii” este prea proşti” ca să treacă corect peste 4 zerouri,aşa din cap,adică liber,fără pleivas.Atât am avut să spun şi iată că spunând deja m-am întristat 🙁

2.Dar mă înveselesc la loc.Citii la Oana despre Valentine’s Day şi mi-am zis:Ha,io cu bărbatul meu cum să ne petrecem minunata zi,ha?Dar tot Oana mi-a dat şi răspunsul fiindcă mai sus avea postul recent despre cuţu şchiop.În acel moment mi-am amintit de poezia spusă de copilaşul nostru pe când avea câţiva anişori şi care ştim că este înregistrat pe o casetă.Şi i-am dat de lucru „partenerului” meu de Valentains cam o oră şi ceva.Şi a găsit-o.Înregistrarea.Şi am ascultat-o de spe ori şi am râs cu lacrimi cu feţele schimonosite de acel râsu-plansu.Drăgălaşenia copilasului meu este de nereprodus.Sau poate este,dacă vrea Dumnezeu.

Problema este că aş vrea să pun pe blog,să rămână aici, aşa ca aproape toate amintirile mele, însă nu ştiu cum se face.Dovadă că şi alţii „este proşti” şi nu se pricep la astea.Întrebarea nr one: se poate de pe o casetă să transfer sunetul prin şi pe computer,pe un CD?

3.Starea vremii: timpul este frumos,este soare cu temperaturi pozitive.Norii sunt alb-cenuşiu,deci nu mai este soare.Asnoapte a nins şi dupămasă poate să plouă. Vântul de aseară care avea câteva „noduri” s-a oprit.Primăvara nu a venit şi nici nu o doresc.Mai am multe de făcut până la primăvară când voi lăsa totul baltă şi voi ieşi afară.Aşa că,să stea acolo în viitor, unde o ştiu eu acum.

13 Responses to Ştirile mele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.