Neparticipând la vot nu sancţionezi ci favorizezi

Asta este conceptia majoritatii celor care nu vor sa mai voteze. Si anume ca ei vor sanctiona clasa politica.Au fost deazamagiti.Au avut sperante(da,eu deasemenea am avut in  92  si in   96) si prin alternarea la putere a partidelor politice in loc sa dureze ,nu euforia,nu bucuria,ci doar starea de bine, moral vorbind(fiindca si la caderea lui ceausescu tot o stare de bine din punct de vedere moral am sperat,in primul rand) s-a dizolvat,s-a diluat si s-a transformat in aceeasi nemultumire de dinainte.

S-a spus -si asa o fi fost- ca votul era aproape de fiecare data negativ.Asa mi s-a intamplat si mie de cateva ori,nu mereu fiindca am votat si pentru de 2 ori,in 92 si 96.

O,daca in 92 ar fi votat mai multi ca si mine!

Dar avem acum aceasta sansa si anume sa scapam de ei,macar la varf.

Votand Crin Antonescu este ca si cand ne-am

intoarce la 92 si nu l-am mai vota pe Iliescu.

Votand Geoana este ca si cum ne-am intoarce in 92 si am vota din nou  iliescu.Si am parcurge inca o data bucla ,aceeasi bucla cu promisiuni electorale,cu alegeri  interminabile,cu vorbe multe si fara nimic in spate,fara spate=fapte.

Cati romani au plecat din 92 pana acum din tara pentru ca sistemul acesta de condus Romania este defectuos,este demolant,este nu pentru oameni ci impotriva lor.Cati trebuie sa mai plece din tara ca sa intelegem ca a fost posibil si altfel dar nu ne-am dat seama,ca este posibil si acum dar nu vedem,ca altfel trebuie condusa tara,complet altfel decat pana acum si asta se poate doar daca va fi presedinte Crin Antonescu.

Trebuie sa stie fiecare dintre noi ca a nu ne duce la vot este identic cu a-l vota pe basescu.Pentru ca cei care-l vor pe basescu pentru degringolada si circ,pentru victoria NERESPECTARII LEGII si a privilegiilor obtinute ilegal,acestia se vor prezenta la vot .

NEPARTICIPAREA LA VOT NU INSEAMNA

SANCTIONAREA CLASEI  POLITICE.

NEPARTICIPAREA LA VOT INSEAMNA UN

VOT PENTRU BASESCU.

MERGEM   LA VOT FIINDCA SUNT SANSE

MULT MAI MARI SA SE SCHIME LUCRURILE

DECAT  DACA NU VOM MERGE

38 Responses to Neparticipând la vot nu sancţionezi ci favorizezi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.