Semanatul rasadurilor

Ardei,vinete si flori care necesita rasad.

s6307877-mica

s6307875-mica

s6307861-mica

La categoria „Inmultirea plantelor” am scris si cum pregatesc pamantul,cum il ud si cum nu.Atunci cand am semanat petuniile(care au rasarit partial) si o cutie cu vinete.Am procedat la fel si acum,doar ca pozele sunt inversate.Dupa ce le-am acoperit am asezat cutia sub calorifer si am acoperit pamantul cu ziare.Steguletele acelea sunt semnele,ca sa stiu ce se afla  pe fiecare rand sau semirand.

s6307859-micaAm mai semanat si flori,Lobelia,Creasta cocosului,Impatiens,Panselute albastre,vinete rotunde si albe…toate acestea in cutii de margarina,gaurite.

s6307860-mica

Am pus seminte la incoltit ca sa vad daca o sa rasara

s6307892-mica

si mi-au rasarit anemic petuniile,inca de cand eram eu plecata si stateau sub calorifer,asa ca s-au lungit ,insa nu ma asteptam sa rasara atat de curand,stiam ca au perioada mare de germinare.Oricum,ieri am mai gasit seminte de petunii si am semanat iarasi ,altele.Problema este ca trebuie verificat dupa o saptamana pot sa inceapa sa rasara.

s6307869-mica

Uaaaauuu…am gasit si semintele de rosii americane…Erau in cutia pe care scria Vinete albe…incepusem sa seman din ele in cutie,cand vad ca nu-s vinete si m-am bucurat tare mult,mai ales ca de dimineata,mi-am perdut ceva vreme alegand din samanta de la bulion,dupa cum le recunosteam pe cele mici.Per-ansamblu…sunt obosita,dar nu ma crede nimeni,asa ca o sa incep o cura de cruditati,cum altfel?

s6307888-micaAici sunt semintele de rosii pierdute,am scris pe cutie vinete pentru ca mi-era gandul la vinete,erau si ele pe acolo,la uscat si mi-am amintit chiar toata scena de atunci.

Maine o sa seman gogsarii si pe la sfarsitul lunii februarie,rosiile.

17 Responses to Semanatul rasadurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.