Frumuseţi

Daca nu ar fi asa de frumos in jurul meu mi-ar fi tare greu. Am cateva noutati, azaleea frez, gardenia galbena, violeta roz, pe langa ale mele violete si toate stau in jurul computerului.Cred ca le place. Apoi in balcon, le las tot timpul  in balcon, pe rasaduri, chiar daca noaptea este mai frig,  nu se face mai putin de10 grade C. Inca nu am repicat toate soiurile de ardei si sper s-o fac maine, caci azi am taiat via si am preluat si raspuns la emailuri. Va anunt ca drajoni de zmeura nu mai am , s-au vandut deja, nici piersicuti nu mai am anula cesta. Daca as sti ca se cauta as semana toamna samburii alesi si as face pepiniera insa,vorba unei prietene,” in ce te-ai bagat, draga !”

Pentru cei care au de la mine rosii (seminte) ii anunt ca era cazul sa le repice in pahare de unica folosinta daca nu au altceva, nu lasati rasadul sa se alungeasca si sa se prapadeasca nerepicat. Este foarte important.

Poze.

La rasaduri am   lucrat asa:

* la o  luna de la  insamantare le-am repicat (cand au 4 frunze)

* la o saptamana dupa repicat le-am prasit

* dupa ce le-am prasit le-am dat ingrasamant natural

* de la inceput le-am aerisit, oricat de frig era afara.

*  de cateva zile nu le  mai intorc in camera, raman si peste noapte in balcon la 8-10 grade,      cu usa de la camera deschisa si calorifer deschis in camera.

36 Responses to Frumuseţi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.