Etapa a II-a in „acţiunea căpşunii”

Azi am trimis, tuturor celor care au confirmat (22 la numar),  emailuri pentru a trece la etapa urmatoare. V-as ruga sa respectati ordinea actiunilor  spusa acolo  si cand va fi momentul expedierii va voi trimite email cu poza atasata.

UPDATE: nupot sa cred ca depuneti banii fara sa scrieti si numele;eu de unde sa stiu cui sa-i trimit in contul acelei plati? Priviti si nu faceti asa:

–––––––––––––––––––––––

31/03/2011    31/03/2011    plata comanda        40,00

–––––––––––––––––––––––-

Acolo unde scrie plata comanda trebuie sa scrieti numele si prenumele asa ca in adresa pe care mi-o veti trimite. Va rog din suflet si nu-mi faceti greutati .

Dragilor, vreau sa va spun ca dupa ce primiti capsunii este bine sa-i  plantati in seara acelei zile (in masura posibilitatii), sa nu-i tineti in pachet inchisi si nici la soare , pana in momentul plantarii, pentru a nu se ofili.

Dupa expediere sau putin inainte,  eu voi posta despre plantarea rasadului de capsuni, cum se face, cand, adica in ce  perioada a zilei, se face si masurile luate pentru a se prinde suta la suta capsunii si fragii.  Deasemenea, de pe acum va spun ca,  nu este bine sa plantati fragii langa capsuni, fiindca fragii, fiind salbatici,  se vor intinde peste capsunii de cultura si ii va extermina cu timpul, deci sa aveti parcele separate si mai departate.

O alta dorinta pe care o am la voi as vrea sa stiu, adica sa-mi spuneti in emailul in care trimiteti adresa (cu numar de telefon cu tot), daca mai doriti seminte de rosii, dat fiind ca majoritatea dintre cei care ati confirmat ati primit de la mine si seminte de rosii. Oricum, este cam tarziu pentru a semana acum, veti avea rosii doar la sfarsit de august, fiindca rosiile  incep sa se coaca doar dupa 4 luni de la insamantare.

Daca aveti intrebari putem  comunica pe email. Dar si aici.

 

9 Responses to Etapa a II-a in „acţiunea căpşunii”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.