La mulți ani, Cosmin al nostru drag si scump!

Asa era in 2012( care contine 2008, 2009, 2010, 2011), asa era in 2013, asa era in 2014, asa era in 2015, acum este 2016 si suntem alaturi de tine, draga Cosmine, de la ora 0;53 cand te-ai nascut intr-o zi de Duminica binecuvantata si pana la infinit. Te iubim si te imbratisam cu tot dragul.

Da Doamne timp  omului cand are nevoie de el, cand este tanar si creste copil si merge la slujba si acasa la el nu se plictiseste niciodata! Da Doamne timp omului cand i-l trebuie! Si da Doamne minte omului cand este tanar si crede ca asa va fi mereu, ca va avea copiii langa el si-si va legana nepotii si cand va ajunge la pensie va avea grija ca ai lui copii sa nu simta lipsa timpului, sa-i ajute ca viata lor sa le fie mai usoara si, desigur, mai frumoasa!

Pentru tot ce-a trecut si nu ti-oi fi spus, pentru tot ce va veni si n-oi mai putea sa-ti spun, te iubeste mama ca pe unicul suflet ce numai de mama poate fi simtit.  Te vor insoti gandurile noastre bune si ne rugam la Dumnezeu sa fi gasit pace sufleteasca, liniste si viata normala acolo unde traiesti acum cu Andreea noastra draga si cu Lara noastra draga.

Dragul nostru drag, Cosmin, La multi ani frumosi si fericiti! Multa sanatate, bucurii, viata lunga si tot ce iti doresti pentru tine si pentru familia ta, iti dorim azi de ziua ta, din tot sufletul!

Cosmin si Lara la aceeasi varsta: 1 an si jumatate

Cosmin si Lara la aceeasi varsta: 1 an si jumatate

Sa ne traiesti iubitu’lu mama si alu’ tata! Sa ne traiesti la multi ani, fericit!

LA MULTI ANI, COSMIN !

MINOLTA DIGITAL CAMERA

Sporul casei, iunie 2016, Cosmin acasa

6 Responses to La mulți ani, Cosmin al nostru drag si scump!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.