Ferfenii mei sunt gustosi pentru limaxi?

Asa o fi daca le mananca frunzele, desi craitele/ferfenii au un miros puternic si neplacut, dar poate pentru taratoarele astea o fi placut gustul si se tin cu ceva de nas  😀

Pur si simplu nu mai inteleg natura; de ce bietele taratoare au recurs la solutia asta? Cand au salata si varza si spanac si fasole si pe toate astea le mananca, dar sa manance frunze de ferfeni, nu credeam daca-mi spuneai.

O vreme de tot rahatul, ca nu ma mai pot abtine sa vorbesc urat, umezeala asta mi-a stricat si floricelele de verbinia, rosiile si ardeii – nu mai zic de vinete – nu progreseaza deloc. Am cautat la radacinile rosiilor si este imala, pur si simplu imala (noroi), ma tem ca vor putrezi radacinile.

Pe la voi, prin gradini, cum este? Vad ca nu prea pune nimeni poze de ansamblu, doar floricele – detaliu – cate-o planta, dar toata gradina, asa cum imi place mie sa vad si la altii, nu vad pe bloguri. Oare de ce? Tare as vrea sa vad , dar nu in solar, gradinile din tara asta mohorata si cu vremea asta umeda si, pana la urma, ingrozitoare si pentru articulatiile mele  😀

Ziceti ca este luna Iunie? Neee,  mie mi se pare c-a venit toamna, mizguie intruna si soarele nici nu stiu daca mai exista pe cer  🙁 (imi da eroare la postat poze )

13 Responses to Ferfenii mei sunt gustosi pentru limaxi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.