Am imprumutat decodor DIGI si ma uit la filme

Am plecat, putin, din realitatea asta de acum. Filme, filme, filme.

Ma duc si eu, dupa ce aude sotul meu, de la un coleg de-al  lui  care a auzit de la nevasta-sa care lucreaza la Primarie  cu nevasta unuia de la rds-rcs,  ca ieri au avut decodoare DIGI, deci ma duc, day after yesterday, sa-mi iau decodor si sa schimb contractul. Nu mai avem, zice tipa. Atunci nu platesc abonamentul pe primul trim. (eu asa il  platesc de obicei) caci, daca nu stiti cand mai primiti o sa sun sa ma interesez, iar daca platesc, aleluia.

A treia zi dupa ziua aceea vine al  meu cu o cutie in plasa, un decodor. Socrul colegului lui de servici nu prea il mai vrea ca tre’tot timpul sa schimbe mufa cu cea de la video asa ca ni-l imprumuta noua.

Mai  sa fie, de unde vroiam sa ducem televizorul inapoi ca tot disparea imaginea si pe majoritatea canalelor era o imagina cu purici, de tot…nervul meu, acum este oglinda peste tot. Atata doar ca nu-mi mai da Travel channel si tare-mi placea!

Cautati Happy feet,  este atat de relaxant! Este pentru noi, cei care suntem altfel decat turma  (inteleg prin turma,  stiti voi…)

17 Responses to Am imprumutat decodor DIGI si ma uit la filme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.