Am strâns

luna dupa luna recolta din ce in ce mai buna, de la fragi si capsunele , o pardon,  intai erau ridichile si salata, spanacul, menta si ceapa verde si apoi fragutele . Si toate celelalte…

   

  

 

   

   

   

  

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

si in timp ce sapam, pliveam, udam  si apoi strangeam am vorbit cu voi, dragelor (ca sunteti mai multe) si dragilor care m-ati tinut de viorba in pauzele cand imistergeam sudoarea depefrunte si ma bucuram impreuna cu voi:

Zinca Beiu, Mariana din Brasiov, Dora, Nik, Geanina, Amalia, Mona, Maryanne, Dumi, Vio, Otilia, Maria  de la Medias, Iuliana  Constantinescu, Alin  Nuta, Nicoleta Spataru, Stefana, Elena, Cristina, Liviana, Ciprian, Aurora, Sanda, Ioana-50, Mirela, Loredana, Dana, Mihaela, Cristian, Mari, Stefi, Antonel, Windwhisperer, Papagigli, Codeus, Silvia, Luana, Lia, Anisor30, Gheorghiu, Silvia (S.C.), Lili,  Florica Pop, Pupu, Cristian Samoila, Alina, Irina Scripcaru, Hapi2233, Danielya, Mikaela, Costin, …si Cetateanul Turmentat .

Cu voi mi-am trecut zilele de vara spre toamna, zilele de seceta, de acum , inapoi pana de Sf. Marie (15 august- am mers pe comentarii inapoi pe 50 de pagini). Asa, pauzele lungi si dese, de la lucru, au fost mai scurte si mai frumoase si am avut impresia, diminetile, ca nu sunt singura. Pentru asta vamultumesc si va spun ca m-ati bucurat.

 Da, pe primii dintre voi va stiu „din cap” si va stiu si daca nu o sa mai postati pe blogu meu,  ii stiu si pe  altii care nu mai  posteaza, dar pe cei mai multi nu va stiu „din cap” fiindca ati postat doar de cateva ori. De aceea m-am dus la  comentarii si „m-am informat”.

Sa fiti sanatosi!

47 Responses to Am strâns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.