E adevărat?

Miezul de nuca are forma creierului. Rosiile (unele) au forma de inima. Deja se stie ca nucile intretin activitatea creierului, iar rosiile duc la o buna functionare a inimii. Mergem mai departe si vedem ca bobul de strugure are forma ochiului, ca  bobul de fasole se desface in doua jumatati de  forma rinichiului. Este vreo legatura intre acestea?

Am citit undeva ca strugurele, ca ciorchine, are  forma de  inima si ca  boabele ar fi celulele sanguine. Inseamna ca mancand struguri protejezi inima de anumite afectiuni. Deasemenea, in ceea ce priveste sanatatea ochilor, flavonoidele din struguri au capacitatea de a incetini procesele care duc la scaderea acuitatii vizuale, iar vitamina A mentine vederea buna si agera pana la varste inaintate. In compozitia strugurilor negri, de fapt o culoare intermediara, intre indogo si negru si visiniul cel mai inchis, intra resveratrolul, o minunatie de antioxidant, care neutralizeaza efectul radicalilor liberi si previne oxidarea celulara, principala cauza a imbatranirii premature.

Dar celelalte fructe sau  legume  de  forma sferica sau aproape  sferica si cele in forma de para si cele in forma de  elipsoid sau cele in forma de radacina pivotanta,  ele cu ce se aseamana si la ce  afectiuni, ale caror organe,   sunt indicate?  Apoi mai este si criteriul culoare, in afara de criteriul forma.

  Tocmai ma uit la Dr Oz si a ajuns la banane care contin o substanta ce creste libidoul barbatului. O,  my God, m-am gandit, la inceputul postarii,  la asta,  insa mi-a fost jena sa scriu,  acum,  daca zice Dr. Oz, asa e,  sa stiti   😀

4 Responses to E adevărat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.