Bizarerii internautice

Scriu aceasta postare ca un semnal de alarma pentru o problema care ma agaseaza destul de rau.

Am fost , astazi, instiintata ca altcineva decat mine se foloseste de adresa mea de email si trimite emailuri persoanelor din Contacts. In engleza. Incercand sa traduc vad ca persoana cere bani .

Va anunt ca orice email ati fi primit , in numele meu, cu ID-ul meu,  sa stiti ca pe toate le declar nule. Nu le considerati, chiar ar fi bine sa le stergeti inainte de a le deschide, fiindca eu, deschizand un email, acum ceva vreme, mi-am virusat rau de tot computerul si am pierdut o pare din baza de date.

Asociez aceasta neplacere a mea cu insistenta unei persoane de a intra in lista mea de Messenger. Mereu aveam cereri de acest fel insa nu le-am dat accept, niciuneia. Nu dau accept persoanelor necunoscute, ori aceasta de care spun a insistat cam o luna. Zilnic, cand deschideam Yahoo,  imi aparea cererea  de accept a peroanei. Intr-o zi, desi eu nu am acceptat,  persoana respectiva a aparut in lista mea de chat de peYahoo si este si acum acolo, este mai mereu available.

Aceasta persoana are nick-name VANESSA  VICENTE  si ID- de messenger  vivi2781 si-mi sta pe creier. De aceea asociez cele intamplate, adica trimiterea unor emailuri ca si cand ar fi trimise de mine, cu aceasta persoana.

Repet, nu luati in considerare niciun email care, chipurile, ar veni de la mine. Eu nu obisnuiesc sa emailesc, nu trimit nimanui emailuri iar cele primite nu le mai deschid,  de cand mi s-a intamplat ceea ce am spus mai sus. Asa ca, va rog,  pe cunoscuti,  sa nu-mi mai trimiteti emailuri,  oricum nu le mai deschid .

Comunicarea mea cu lumea este pe blog.

22 Responses to Bizarerii internautice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.