Mă enervează

1* sa gasesc un articol prin presa si sa nu fie trecuta data publicarii, la vedere.Niciodata nu stiu daca este recent sau vechi,daca  am mai rasfoit revista aia sau nu, de exemplu Tango.Si imi pare rau fiindca acasa stiu ca aparea lunar, pe la inceputul lunii urmatoare si stiam cand se schimba articolul principal.Acum nici macar nu stiu care este articolul principal.Ma rog,asta este, rusine  mie ca nu tin minte.

2* sa gasesc date si sfaturi luate de pe net, de prin reviste sau din alte publicatii si scrise ca fiind originale.Pe acest criteriu i-am si sters din blogroll pe unii.Stiu,sunt rea, dar onesta.

3* sa ma considere, unii, inonesta, sa-mi scrie aici, la comentarii, ca am furat eu poze de la ei .Stiti episodul cu cineva care,”mi s-a parut”, a scris  numele lui pe o poza cu trandafirul meu.Ma rog, cica am gresit, cica eu i-am furat poza lui si nu invers.Eu am zeci de poze cu acel tip de trandafir si nu m-as fi gandit sa iau , de pe google images, poze cu trandafiri care seamana cu ai mei.Poate ca altceva, pahare cu sampanie si alte poze , de care aveam nevoie sa public repede un post, asta da, recunosc.

Nu i-am acceptat comentariile fiindca in primul comentariu, deja, ma injura.”Sa-ti fie rusine”, dupa parerea mea,  este injuratura.

4* sa gasesc  „in asteptare” comentarii in engleza, in  rusa, in chineza si araba si cu multe linkuri continute.Mai si scriu ca le place blogul meu, hahaha, or fi stiind romaneste, atunci de ce nu scriu comentariile tot romaneste, ha?Oricum, comentarii cu linkuri, pentru reclama site-ului, nu public.Asta inseamna ca cenzurez?Da.

5*de fapt, ma enerveaza, insa, imi trece repede.Habar nu mai am , de nervi,  dupa 5 minute  😀  Pe voi ce va enerveaza?

Imi trece fiindca citesc:

Ioan Usca. Supravietuitor’s Blog. Hai ca se poate

37 Responses to Mă enervează

  1. Pingback: Basescu reformatorul si dusmanii poporului « Hai ca se poate!

  2. Pingback: Consilierul guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu a gasit vinovatii care tin tara in loc « Dum spiro, spero

  3. Pingback: Basescu reformatorul si dusmanii poporului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.