Dimineţile mele

Ma trezeste dusul copilului meu  pe la 7;30.Este ca un zumzet de albine din florile de mar ,stau nemiscata si inregistrez,memorez,fiindca primavara nu va mai tine mult,pentru mine.Sunt atat de aproape de ei,de copiii mei,mi se pare firesc si etern.Doar avioanele pe care le aud iar (o vreme nu le mai auzeam) imi amintesc ca timpul trece.Trece si-mi inghite, nemilos, vremea primaverii mele.Dar nu,nu sunt trista.

Dusul nu se mai aude,linistea este sparta acum de miscari din bucatarie si dupa inca putin un avion ma trezeste din visare. Vin la computer,virtualul(computerul pe care sunt eu) imi afiseaza o fereastra cum ca tre’sa pressing Host+L ca sa back la el,insa nu gasesc Host pe tastatura.Nu-i nimic,ma duc in meniul computerului real si ma gaseste google.

Citesc mesajele voastre.Nu,nu raspund imediat,ar insemna ca-mi iau la revedere de la voi prea repede.Le recitesc.Ieri dimineata,Duminica,au fost multe si calde ca painea de acasa.Le-am savurat de cateva ori.

A,mai am de terminat botoseii Larei,pentru la iarna din iunie anul viitor,asa cred eu,insa copilul creste ca din apa,trebuie sa-i fac mai mari.Apoi alt avion imi da imboldul sa scriu.Trebuie sa scriu ca sa am ce citi acasa,sa nu ma trezesc iar cu pumnul peste buze infundandu-mi strigatul de dor,sa nu ma auda el,Stapanul inelului meu, fiindca lui poate ii este si mai tare dor.

Cateodata Andreea si Lara ies din dormitor la 9,altadata copilul doarme in continuare acolo si o vad pe fetita mea abia la 11,nu-s toate diminetile la fel.Dar mi-e asa un dor de ea,in fiecare dimineata astept s-o iau in brate,sa o asez la jucarii ,sa deschid steluta muzicala  si sa apar ca o girafa deasupra cercului.Atunci Lara scoate o exclamatie,iiii si se uita direct la motul din varful capului meu.O fascineaza motul meu .

Diminetile mele de acum….

UpDate

Citesc la prieteni:

Cenaclul , Christian Rohlfs, Poporul,udrea,Romania,stima noastra si mandria, Mult iubita si stimata, si tot despre udrea, Frunza, Rene Magritte, Ziua mondiala a salutului, Despre flagrant, Instalatorul, Leca nos deta (cu diacritice),In Germania a nins