Băncile

Cu totul din intamplare,fiindca am cerut un extras de cont la banca mea  (cu inteles de avocatul  meu,doctorul meu,biserica mea …) ,aflu ca-i sunt datoare 10 dolari australieni si ca,desi am sold zero in el, ei s-au muncit din rasputeri sa mi-l,chipurile,intretina.Deci,comision de intretinere la zero bani in contul respectiv.Cum sa ma duca pe mine capul ca daca nu sunt bani in cont ei mi-l intretin si eu tre’sa platesc?

Ei,bine,daca era in interesul ei,al bancii,sa-mi ia bani pe degeaba functionarul care mi-a facut scriptele la ultima plata a tacut ca porcu’n cucuruz . Eu trebuia sa stiu,poate am stiut insa am uitat,am neglijat sau nu-mi imaginam ca este 1 euro pe  luna comisionul .  Si azi  l-am lichidat ca, oricum,daca o sa mai fie cazul sa fac plati, imi deschid alt cont intermediar,caci asta era contul respectiv,un intermediar de tranzactie.Asta ca sa stiti si  voi daca aveti cont in banca,chiar fara niciun ban in el dupa cativa ani iti vine sa platesti o caruta de  bani la  ei,datoria de la  comision.

Azi am fost si prin magazine, m-am uitat la Cannon A 3000 si nu are prospect,deci nu stiu ce sa-mi iau,ce camera foto sa-mi cumpar,trebuie sa caut pe  net sa vad.Mi-e teama  sa nu iau un aparat care sa nu-mi redea culorile asa ca celalalt,care ,pana s-a defectat , mi-a placut tare mult ce culori imi scotea.Deci asta este o  problema acum.

Dragi  prieteni ,incep sa ma precipit.De azi in 3 saptamani,cu ajutorul Bunului Dumnezeu,voi pasi pe  pamant australian.Emotiile cresc exponential,grija pentru cel lasat acasa  la fel,dorul si nerabdarea  inimaginabil.Si uite asa e viata.

28 Responses to Băncile

  1. Pingback: Danae | Caius

  2. Pingback: Cotitură | Ioan Usca

  3. Pingback: Incalca propunerea Olgutei Vasilescu libertatea de exprimare? « Hai ca se poate!

  4. Pingback: George Enescu (19 august 1881- 4 mai 1955) « Supravietuitor's Blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.