Învăţaţi matematică

Daca Madalina stia cum evolueaza orice proces  fizic  natural,daca ar fi cunoscut curba Gauss si ar fi realizat ca ea fusese in varf si ca nu mai are cum reveni acolo niciodata,fiindca nimic nu se repeta la fel,daca ar fi stiut asta azi ar fi trait.

Daca ar fi avut prieteni adevarati cu care sa poata impartasi ce simte,ce traieste,ce gandeste si adevarul despre viata ei,sau daca ar fi avut  pe cineva caruia sa i se confeseze azi ar fi trait.

Daca nu ar fi comparat cele doua casnicii ale ei intre ele si ar fi acceptat diferenta dintre ele azi ar fi trait.

Daca ar fi avut impresar care sa-i deschida perspectivele revenirii pe  scene si in televiziune ,contra cost ,fireste,caci singura nu putea sa faca asta,eu stiu cum nu am putut sa dau nimic pentru cariera mea,nici o cafea inspectorului si ea era rac si o inteleg,deci daca facea asta altcineva pentru ea azi ar fi trait.

Daca si-ar fi dat seama ca muzica ei este ,atat ca texte cat si melodii,pesimista,dureroasa,pe care o  ascultau tinerii nefericiti dupa despartiri si cu care plangeau in coltul  pernei cei parasiti de iubitii sau iubitele lor  si daca ea nu le-ar fi cantat contopindu-se cu ele cu durerile exprimate azi ar fi trait.

Daca s-ar fi gandit o clipa la  copilul ei ca la o fiinta iubita si care avea nevoie neaparat de dragostea ei si daca putea sa iubeasca ocrotind si crescand o minune de copil si compunea melodii cu si despre copilul  ei  ar fi fost o mama normala si responsabila.Caci,atunci cand te hotarasti sa devii mama si responsabilitatea intarzie sa apara la vremea ei atunci   toate celelalte nemultumiri iti intuneca mintea si pieri.

12 Responses to Învăţaţi matematică

  1. Pingback: Inocentul – VI « Ioan Usca

  2. Pingback: Paul Delaroche(17 iulie 1797 – 4 noiembrie 1856), pictor francez « my heart to your heart

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.