Bună dimineaţa de luni !

Afara este  bună dimineaţa .   Deocamdata este soare,cald si ne-am obisnuit cu ploile de dupamasa   sau de noapte.Ne-am obisnuit si cu umezeala,adica stam mai mult in casa,ca iarna.

S-a incheiat un fenomen paralel cu politica ce ne mai extragea din cotidianul televizistic,asteptam seara sa ne castige echipa favorita. N-a fost sa fie,nici asta.Calitatea meciurilor de  fotbal de altadata,din finala , nu am regasit-o.Nici nume sonore ca Zinedine Zidane,Roberto Carlos, Ronaldo   nu vor mai fi memorabile. Suturile la  poarta erau parca destinate sa ajunga in Rai sau pe  langa.  O…daca mingiile din plasa ar  fi fost toate goluri!!!!

Pe ce  sa ne concentram in continuare atentia?Cum sa scapam de  mediocritatea cu care se conduce aceasta tara,cum sa scap eu de Cruella ,seara de seara, despre care aud si motivatia adulatiei pentru capetenie…verisoara cu Pora si vecina cu Sulfina.Ha??? Si cat de tonic era sa-mi intareasca parerile cineva autorizat !

De-acum trebuie s-„o luam la vale „din fata televizorului,dar unde? Daca plecam de acasa trebuie sa fie portofelul  plin. Majoritatea dintre voi veti merge in concediu.Va doresc concediu placut! Si o saptamana de  iulie mai  frumoasa!

20 Responses to Bună dimineaţa de luni !

  1. Pingback: Eugène Boudin, pictor francez (12 iulie 1824 – 8 August 1898) « my heart to your heart

  2. Pingback: Amedeo Modigliani, pictor şi sculptor italian (12 iulie 1884 – 24 ianuarie 1920) « my heart to your heart

  3. Pingback: Ambasadorul R P Chineze a donat 5000 de dolari pentru victimile inundatiilor « Hai ca se poate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.