Aşa zic eu

*  de acum nu mai permit nimanui,dar nimanui sa-mi faca observatii legate de postarile mele.Atentie,cei carora nu va place,inchideti usa pe dinafara si daca mai aud in comentarii vreodata ca ar trebui sa fac eu asa…sau altfel,pe cuvantul meu ca va bannez si adio comentarii,dar nici la voi nu mai deschid.Gata.Am zis.

*  voi scrie despre baselu si boc si videanu si berceanu cat vreau eu si asta nu inseamna ca ma murdaresc eu ,intelegeti?Adica,toti cei care sunt in opozitie fata de susnumitii si scriu despre marsaviile lor sunt murdariti cu asta???Ia mai ganditi-va un pic inainte de a  scrie in legatura cu aceste subiecte.Nu credeti ca jigniti o mare,mare de oameni adevarati care -i arata cu degetul pe nemernicii de la putere???Nici scuzele nu vi  le accept.

*  legat de televiziune.As vrea  la fiecare interventie, in orice fel de emisiune,fie ca vorbeste,fie ca  interpretaza ceva,orice interventie sa fie etichetata pe ecran,numele persoanei si calitatea in care vorbeste si sa ramana pe ecran tot timpul cat vorbeste.Ce fac regizorii de emisiune???dorm  ?

* mezzo ar trebui sa fie si un canal educativ iar pentru asta ,deasemenea,ar trebui sa scrie pe ecran,tot timpul interpretarii,bucata muzicala, denumirea si numele compozitorului si al interpretului.

* cand deschid pe un canal de filme vreau sa vad sus in dreapta/stanga sau oriunde pe ecran numele filmului care ruleaza .Este o mare carenta a televiziunii care ar trebui eliminata,asta daca vrem sa fim profesionisti.

* va invit sa va uitati la linkurile din postarile mele fiindca nu le pun intamplator,pun doar ce citesc si ce-mi place,deci ..poate va va placea si voua.Bine,mai sunt postari care-mi plac, pe  alte bloguri ,  insa nu indraznesc sa dau pingback fiindca nu stiu daca-i place sau nu autorului.

* si nu incepeti,unii dintre voi,stiti voi care,cu astea…de ce esti suparata?cine te-a suparat? nu cadreaza supararea cu gradina ta si alte ineptii din astea.de ce nu-mi ziceti un banc(vorba vine  ) ca sa-mi treaca?!consider ca este cea mai mare prostie ca atunci cand constati ca cineva nu este in apele lui,ca ceva l-a suparat,ca…ma rog…tu sa-i spui sa-si revina,hahaha…automat omul isi va reveni ca la comanda,asa-i?

* in sfarsit, La multi ani,Elisa!


[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=jf_kgDdcX7k&hl=en_US&fs=1&]

Comments are closed.