Repicatul roşiilor

si cele ramase le-am replantat pe aceleasi randuri din rasadnita.Ele sunt pentru rezerva si dat prietei mele care m-a avertizat deja daca-mi raman…si sigur ca-mi raman.

Trebuie sa spun ca am implantat aratatorul,am turnat apa acolo ,am luat plantuta cu radacinile umezite inainte de a scoate afara plantele si am introdus-o in gaura cat de adanc se poate apoi tot cu aratatorul am implantat pe langa planta ca sa apas radacina dar usor.Nu am udat tot pamantul ci numai cel din adancitura facuta,astfel le scutesc de ciuperci care inca pot sa faca sa se topesca tulpinitele.Nu le mai ud decat dupa 3 zile,cred si tot atunci o sa le duc la soare in balcon 

si panselute… trei jardiniere si sper sa fie din cele rosii si albastre fiindca astea sunt din semintele adunate de la ele.

si creasta cocosului si cele foarte mici le-am luat manunchi si le-am replantat in pahare,pana mai cresc Trebuie sa stim ca nu se tin la soare pana cand se vor prinde cateva zile.Daca e soare le  facem umbra.

Am facut si o jardiniera cu impatiens inflorit In gradinuta incep sa infloreasca primulele.Una dintre ele este deja decimata de vrabii

17 Responses to Repicatul roşiilor

  1. Pingback: Pasiuni declarate « Andi Bob

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.