La doctor după reţete

Am timp doar sa pinguiesc.Nu pot sa ma prefac cum ca  nu vad cat de frumos zice Vania : pinguind pinguitau pinguitorii:…

Later edit.

1.am stat cam mult dar inca am gasit medicamentul meu  din Marea Britanie la un pret rezonabil  35 lei/30 pastile de 10 mg.Doctorita mi-a spus ca in curand nu vom mai gasi in farmacii decat medicamente romanesti(care mie imi dau insomnie).Deci,incerc sa-mi fac stoc.

2. am aflat ca infuzia de plante medicinale, daca nu o bei imediat ,se oxideaza si nuj ce efect rau va avea.Chiar,stie cineva sa-mi spuna ce daca beau infuzia dupa 10 ore de la preparare,tinuta in ceainic?

3. am primit pentru prima data programare la dr de familie. pe 16 a lunii ,moarta coapta, trebuie sa ma infiintez sa-mi iau reteta.As vrea sa stiu si ora insa mi-a zis ca mai incolo va fi si ora specificata.Ma bucur.

4. pe strada m-am intalnit cu taietorii de copaci,copacii,adica teii de pe marginea trotuarului ii taie pana la tulpina din 2 in 2 ani.Sunt distrusa.Am crezut ca daca s-a schimbat primarul cu unul mai gospodar o sa fie altfel dar m-am inselat.

Teii pe care ii pot mirosi eu sunt la Timisoara,imensi si pe aleile de bloc…superb!Aici,la vara,daca circul pe jos, la amiaza si e soare de 45 de grade Celsius, nu am posibilitatea sa ma opresc din umbra-n umbra…Pacat.

Totusi am rezolvat sa vina la mine sa-mi ia cu drujba niste crengi care trebuiesc luate.Maine.Daca nu o sa uit sa fiu atenta.

5. in gradina am controlat la mazare si este bobul umflat si sta sa iasa coltul…ceeee m-am bucurat ca nu a inghetat!!!!Misto!

6. doctorita a zis ca arat bine si eu i-am raspuns ca ma si simt bine,ca nu am astenie si ca salatele mele si-au facut treaba toata iarna.Bravo mie!

32 Responses to La doctor după reţete

  1. Pingback: Mirozna văduvei vopsite – 13 « Ioan Usca

  2. Pingback: Mirozna văduvei vopsite – 13 « Ioan Usca

  3. Pingback: Galerie de pictura Mikhail Vrubel « my heart to your heart

  4. Pingback: Ritualurile invidiei. Martiriul perfecțiunii « Andi Bob

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.