Enormităţi (in)credibile

Minciunile   portocalii se dau pe repeat  la OTV prin gura  gunoiata a lui Prigoana.Trecand  eu  prin  toata grila de  programe de la 1 la 60( in timp ce gateam sa mearga sonorul ) il aud pe pedeleu spunand enormitati.Am rezistat doar la doua,fiindca nu am chef  sa-mi stric ziua ascultandu-le miciunile,insa trebuie sa stim si cei care nu ne uitam  la posturile portocalii ce  sunt instare sa inventeze.

a).ca populatia de la sate este 70%

b). ca ea se uita la OTV aproape exclusiv

acestea sunt adevaruri pe care-si construiesc ei minciunile.

*L a un numar de casa figureaza 500 de  locatari,da cinci sute asa a zis si a mai si explicat cum ca sunt cei care-au fost luati in spatiu dupa 90,caci toata lumea venea atunci  la   oras si acum s-au dus inapoi ,la ei acasa,la tara, insa figureaza ca  locuitori ai Bucurestiului,iar de  votat,acestia voteaza pe  liste suplimentare,la ei acasa si….

IATA DE CE SUNT ASA DE MULTI  CARE  VOTEAZA   PE  LISTELE SUPLIMENTARE  ! SI  IATA DE CE PROCENTUL DE VOT ESTE ASA DE MIC.

Cum adica? Chiar asa?!Dupa acest propagandist pedelist in Bucuresti este o jungla,situatia locativa este atat de  incalcita  iar eu ma gandesc ca serviciul acesta, care probabil apartine primariei de sector, ar trebui desfiintat,daca asa  stau lucrurile.

* Alta gogomanie pe care Prigoana a repetat-o de vreo 5 ori este aceea ca lumea trebuie sa se duca la referendum fiindca daca nu se va duce asta inseamna ca ii vor in continuare pe parlamentari intr-un numar asa de mare si in plus,DACA-I ASA ATUNCI EI,TARANII,TREBUIE SA STIE  CA PARLAMENTARII O SA-SI MAREASCA SALARIILE DE 10 ORI,DE LA 1200 DE  EURO LA 12.000 DE  EUR


14 Responses to Enormităţi (in)credibile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.