Moşu’

Desi eu mi-am dorit o floare, o floare cu totul si cu totul deosebita, care sa vina ea spre mine atunci cand intru in florarie, nu s-a intamplat.O tai si pe ea…adica o trec pe lista lucrurilor ce mi le-am dorit si nu le voi avea. In schimb, se vede ca nu sunt rasfatata, se vede ca sunt o gospodina,  a vazut si Mosu asta si mi-a adus.Ce mi-a adus? Exact ce-mi lipsea cu adevarat: o măturiţă mica (nu mai stiu exact la ce-mi trebuia dar imi voi aminti, sau nu? ) si o oala de la Corund, o ceramica cu capac pentru sarmale. Sarmalele sunt in ea, adineauri le-am scos din cuptor ca sa bag cozonacii si fierb si afara, fara foc. Asta-mi aminteste de  aia cu fierbe fasole fara foc, Fane….

Mda.Sunt trista, am vrut sa scriu despre protestul extrem de la sala parlamentului, institutia fundamental democratica  si raspunsul  unora cum ca: „sa nu-i dam o interpretare politica”Cuuuuuuuum???!!! Pai daca nu era un gest de protest politic ci un act de suicid se spanzura omu’ in şura, nu-i asa?

Este cumplit faptul ca pedeleii fac in parlament doar figuratie, nu mai conteaza cvorum, nu mai conteaza reguli, nu mai conteaza nimic. Se aproba pur si simplu tot ce le vine pe chelie sa faca impotriva noastra, se aproba si gata. Asa cum a fost si la votul acela cand 80 de voturi au insemnat 160. Si nimeni nu poate face nimic, asta este incredibil. Mintea mea refuza sa inteleaga ca nu se poate face nimic.

Dar, da Doamneeee !!!!

Revin cu poze . Si cu postarile prietenilor care se gandssc la mine prin pingbackuri sau/si la care ma gandesc si eu :

Alexandra , Tanya, Theodora , Caius , Vania , Papa, Gabi, Gabi, Andi, Daiana, Gina, Theodora, Mirela, Lilick , Lucia Verona , Carmen , Victoria, Anca, Gabriela Stavitsky, Gabi

12 Responses to Moşu’

  1. Pingback: În seara de Ajun | Ioan Usca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.