Doamnee, ce idee mi-a venit!

A fost odata, nu mai stiu in ce an era, cand aveam vreo 5 soiuri de rosii mari si gustoase si mi-a venit ideea sa imprastii seminte in toata tara. Pe blog venea multa lume, aveam pe atunci si o mie de cititori pe zi, poate ca si mai  multi. Am deschis o lista cu inscrieri pentru cele cinci soiuri ale mele si le-am trimis.

Apoi am scris o postare in care ii rugam  pe cei care luasera seminte sa-mi trimita poze cu gradina lor cu rosii din semintele mele. Vreo 6 mi-au trimis din 150 cati au primit seminte.

Acum mi-a „traznit” o alta idee.

E primul an de cand noi cultivam gradina din spatele casei noastre cand rosiile au disparut ca prin farmec; s-au stricat toate de la mana. E drept ca am stat cu mainile in san, nu am facut nimic sa salvez de parca cineva, nevazut, ma tinea de maini. A plouat doua luni incontinuu, Busu zicea la toate stirile de grindina, noi instalasem o plasa anti grindina si cred ca de aici s-a petrecut totul.

Deci, nu avem rosii anul acesta, nu reincep sa cumpar, ceva ma tine de maini si acum. Si m-am gandit sa fac un apel la cei care, dintre cei carora …, mai citesc blogul meu. Daca au multe rosii din semintele de la mine si nu au ce face cu ele, sa-mi trimita mie prin fancurier cu taxa inversa.Eu am trimis asa, inveleam fiecare rosie in hartie si le asezam intr-un rand, apoi puneam un carton separator deasupra si adaugam alt rand.

Astept la comentarii ofertele si apoi trimit adresa.

8 Responses to Doamnee, ce idee mi-a venit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.