Știți ce faină e senzația când câștigi ceva?

Am comentat/concurat si am castigat. Greenzonelife este DI VINA cu concursul ei de pe blog la care concurs m-am infipt si eu exact pe locul castigator . Hm! Mai are unul, un alt concurs pe Facebook, deci dati navala si ziceti un comentariu despre bautura voastra racoritoare preferata vara (vara, fireste). Inca se mai poate pana in 13 iunie. Iata link: https://www.facebook.com/greenzonelife?fref=ts si postarea e pe 6 iunie.

Si iata ceasul/premiul meu:

DSCN8097Acuma, daca va pricepeti la chiromantie, tineti pentru voi ce vedeti de rau in palma mea – si nu ma refer la ceas 😉

Uite asa, Green stie sa revigoreze lucrurile pe blog, stie si poate sa ne tina aproape si asta ma bucura. Multumesc, Green! E interesant sa tin ceasul gradinii pe mana si sa stiu pe ce vreme traiesc, dupa ce un timp indelungat nu am mai vrut sa am program si nici sa stiu cat este ceasul. Lucrurile se petrec ciclic.

Daca va place blogul Greenzonelife puteti sa-l cititi, veti afla lucruri si intamplari foarte interesante, incercari cu reusite de gradinarit in balcon, la mamaia si la blocul unde-i job-ul dumneaei.

4 Responses to Știți ce faină e senzația când câștigi ceva?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.