Ce să vezi?

Prima oara cand am dat chix cu semintele a fost dupa ce am cumpărat, de pe un site, seminte de rosii gigant. Nu erau ele chiar gigant, dar erau foarte gustoase, multe si potrivit de mari. Si ce m-a facut sa le plac a fost planta mare, frunzoasă  si viguroasă. Cred ca era prin 2010, nu mai stiu. Apoi, cum fac cu toate soiurile, am luat seminte pentru anul viitor. Ce credeti? Nu le-am mai recunoscut in grădina mea, habar nu mai aveam care sunt ca nu mai semănau nici la vrej cu cele cat o pădure pe care le stiam eu din anul trecut. Ba, mai mult, am trimis si celor care au vrut semminte de la mine, in actiunea aia din 2011, habar n-aveam ca n-o sa se perpetueze soiul 🙁  Dar asa a fost. Or fi fost seminte hibride, acelea nu germinează  din propriile fructe, ori cum? Trbuie sa măinformez.

Ei, bine  sau ei, rău  🙂  anul ăsta am semănat si rosii Albenga pe care, seminte, le-am achizitionat anul trecut, de care am fost foarte multumiti si care nici nu germinează. Stiti ceva despre asta? Adică, daca cumpărăm seminte de pe site-uri de specialitate” si ne place soiul, nu putem sa-l perpetuăm?

Da, ne place asa de mult soiul acela ca am căutat la aceeasi firmă,  nu le mai au nici ei anul ăsta, in schimb sunt asemănătoare pe alte site-uri. Mi-am luat, fireste, dar nu-s sigură ca vor avea acelasi gust ca astea pe care le-am gustat deja .

Până-mi revin din supărare, ma binoclez la ghiocei  😀

DSCN3022DSCN3024DSCN3026DSCN3029DSCN3030

28 Responses to Ce să vezi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.