Pentru Theodora

Dragi prieteni si colegi din blogosfera, deoarece din luna martie expira perioada in care am avut dreptul la ajutorul de somaj si situatia mea financiara tinde sa devina imposibil de suportat, va rog sa acceptati aceste link-uri catre blogurile dumneavoastra in speranta ca, printre cititorii dumneavoastra are cineva nevoie de un angajat serios (contabil sau merceolog aprovizionare-desfacere) sau doreste sa cumpere un teren intravilan situat intr-o zona buna a orasului Voluntari.

Va multumesc pentru amabilitate!

__________________________________________________________________________________________________________________________

Caut URGENT loc de munca in Bucuresti, in domeniile contabilitate pana la nivel de balanta (deconturi interne/externe, casa lei/valuta, clienti, furnizori, stocuri, mijloace fixe, obiecte de inventar), aprovizionare (determinarea necesarului de aprovizionat, emitere comenzi, intocmire NIR, urmarire derulare contracte/comenzi, mentinerea relatiei cu furnizorii, evidenta produs/furnizor, coordonare gestiuni, inventariere, evidenta stocuri, punctajul cu serviciul contabilitate), vanzari (emitere facturi, evidenta contracte clienti, evidenta client/produs), administrator magazin online, reporter online pe domeniile social, politica interna, politica externa. Am permis de conducere categoria B din 1991, fara incidente si bune abilitati in utilizare calculatorului (ajutor programator) Am absolvit Liceul Economic de Contabilitate si Comert nr 2 Bucuresti in 1982 si faculatatea de Finante Contabilitate Informatica in 2003 ( particulara, curs zi ). Sunt o persoana serioasa, organizata, cu o buna comunicare.

__________________________________________________________________________________________________________________________

Vand (inchiriez) URGENT teren intravilan (gradina) 1000 mp in orasul Voluntari zona vile, anexa gospodareasca, pomi fructiferi, vita de vie, capsuni, zmerua, smochini, flori, solar legume, put forat, racord la sistemul de energie electrica, 200 m pana la padure, 100 m pana la soseaua principala, vecini seriosi si linistiti. Canalizare, apa curenta si gaze la poarta. Sau caut partener pentru utilizarea acestui teren.

Eu va  multumesc tuturor celor care va opriti si cititi pe blogul Theodorei Marinescu .

2 Responses to Pentru Theodora

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.