Seminţe de roşii- livrare

Astazi (7 februarie)  pregatim plicurile cu seminte si maine, 8 februarie, le voi  duce  la posta.

M-am interesat si am constatat ca nu merita sa folosim varianta cu ramburs fiind mult mai mare taxa decat pretul semintelor. Asa ca am investit doar in plicuri si timbre, le voi expedia simplu, ca o  scrisoare si voi scrie in plic cat ii revine fiecaruia din cheltuieli.

Plata sper sa se poata face prin sistemul PayPal.  Eu  mi-am facut azi cont bancar si contul PayPal  il  vom activa de saptamana viitoare, asa ca puteti sa va achitati in acest fel.

Pentru cine nu are cont bancar si cont PayPal spun ca este foarte simplu. Mergi la o banca serioasa si ceri sa-ti faci un cont bancar  cu card visa electron pentru PayPal.

Apoi, online se acceseaza PayPal si se completeaza pentru a-ti face cont la ei. Cum se foloseste nu stiu, intrebati-i pe cei care cumpara de pe net tot felul de lucruri.

Considerand ca aveti computer,  fiindca asa ati aflat de rosiile mele,  ma gandesc ca puteti sa faceti si aceste demersuri tot cu computerul ca sa ne fie mai ieftin si mai simplu.

Sa iau un exemplu: cei care au dorit cate 10 seminte din fiecare soi, adica 50 de seminte in total,  vor avea de  plata 5 lei ( am zis 10 bani samanta)  pentru seminte si 1,15 lei pentru plic+ timbru, deci 6,15 lei .

Va mai spun sa pregatiti mai mult loc pentru semanat fiindca am  pus dublu sau triplu fata de comanda, adica cel care plateste cat am spus mai sus va avea mai mult de 100 de seminte. Asta fiindca am multe si nu au fost prea multe comenzi asa cum am crezut la inceput.

Mai spun ca pretul acesta este promotional. Cumparatorii de capsuni , care nu au comandat seminte acum,   vor primi gratis semintele promise (si nu va fi  prea tarziu,  in martie se mai pot semana rosiile pentru gradina) .

Pana in aprilie se pot semana, chiar si direct in gradina. Deci, daca veti gasi acest post mai tarziu puteti sa cumparati (sper ca in curand vom avea magazin online pe blog) .

Cand sunteti in posesia plicului cu seminte puteti sa-mi dati de stire primtr-un e-mail.Chiar va rog sa o faceti.

Am o rugaminte la voi, cei care ati comandat seminte de rosii: cand veti primi plicul veti gasi inauntru intre doua foi si lipite pe una din ele cinci pliculete cu semintele din fiecare soi,  separat. Nu mi-a fost simplu sa fac asta, adica sa le mentin separat dupa soiuri, deci va rog sa nu le amestecati, sa nu le rupeti imediat ca sa vedeti ce-i inauntru (se vede si prin transparenta,  in lumina ) si sa le  semanati separat, fiecare soi in alta cutie (de margarina, de ex. ) pentru ca aceste seminte sa va dea posibilitatea sa pastrati soiurile necorcite pentru anii urmatori.Cutia in care semanati sa fie perforata pentru drenaj.

In gradina de asemenea  sa le plantati grupat,  pe soiuri si astfel  puteti sa luati seminte de la fiecare prima rosie pe care o lasati sa se coaca bine pe vrej.

Acum am terminat 35 de plicuri insa venind la computer  am mai gasit cateva comenzi si maine doresc sa le duc direct la posta sa plece spre voi.

Puteti continua sa comandati, am destule seminte.

Plicurile au fost bine sigilate si nu are cum sa se piarda ceva din ele, mai  mult, le-am inmanat ( azi, 8 februarie ) direct    functionarei de la Oficiu Poastal si au plecat astazi spre voi. 

Sa fie cu noroc!

109 Responses to Seminţe de roşii- livrare

  1. Pingback: Vamesi romani, nu aveti voie sa va imbogatiti din contrabanda, Basescu nu suporta competitia

  2. Pingback: Ii rog pe vamesii romani sa nu se mai imbogateasca din contrabanda, Basescu nu suporta concurenta « Hai ca se poate!

  3. Pingback: Cum isi distreaza PDL-istii votantii « Hai ca se poate!

  4. Pingback: Greu cu dictatorii astia! – Hosni Mubarak a demisionat – Ceilalti din pacate mai asteapta – HAI CA SE POATE! « Hai ca se poate!

  5. Pingback: Guvernul a rezolvat toate problemele persoanelor cu dizabilitati din Romania - 300.000 de euro pleacă din România pentru persoane cu dizabilităţi din Georgia - Si cu persoanele cu dizabilităţi din Romania cum ramane? Rusine Teodor Baconschi!

  6. Pingback: Romania mea sub maimute ! II « Basarica – Profund Anti basescu

  7. Pingback: “Pentru tine, primăvară”, Otilia Cazimir « Supravietuitor's Blog

  8. Pingback: Giovanni Battista Piazzetta (13 februarie, 1682 sau 1683 – 28 aprilie, 1754), pictor italian « my heart to your heart

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.