Ingrozitor !

Ingrozitor ca s-a  putut intampla asa o  mare nenorocire intr-un cadru institutionalizat si aflat,se spune,sub control.

Nimic ,in tara asta,nu  mai  este sub control ,din ceea ce ar trebui sa fie,fiindca a dat unul,mare derbedeu si neispravit,fara scoli si fara educatie, fara omenie si nebun de legat , dar cu putere suprema,cu mucii’n populatie si a distrus toate sistemele din Romania. Dar,in primul rand a distrus sistemul de sanatate.Reduceri de salarii si reduceri de personal.Urmarea este clara,cei care au ramas,badjocoriti de propriul presedinte de tara,nu mai fac nimic,asta daca s-au scarbit intr’atat incat sa nu mai conteze omul,constiinta,daruirea pentru meseria aleasa.

Ingrozitor cum de nimeni nu a alergat in clipa 2 spre salonul  cu pricina sa ieie pruncii in brate si sa fuga cu ei afara,in alt salon,oriunde nu era foc.

Ingrozitor cum doar pompierii au facut asta,deci cate minute au ars si au inhalat fum   bebelusii pana au ajuns pompierii fiindca nu s-au teleportat,da?

Ingrozitor este sa te duci in pace si liniste sa nasti intr-un spital,unde pare ca totul este sub contriol si sa pleci acasa apoi fara bebelus si cu traume psihice pe viata.

Ingrozitor cum basescu si-a  pus amprenta nefasta asupra acestei tari si ingrozitor este ca inca nu se face nimic pentru destituirea lui,desi motive constitutionale  exista.

Ingrozitor in ce tara traim!!!!!!!

Doamne,nu ne lasa sa ne prapadeasca un netrebnic,Doamne ajuta-ne!Doamne,odihneste-i pe pruncii chinuiti in primele lor zile de viata,Doamne fa ceva sa ne intoarcem la  omenie,la bunacuviinta,la daruire de sine,la a pune sufletul in tot ceea ce facem,Doamne ajuta-ne ! Sa  scapam de nebun .

11 Responses to Ingrozitor !

  1. Pingback: Larry Rivers (17 august 1923 – 14 august 2002), artist american « my heart to your heart

  2. Pingback: Datini bulversate | Ioan Usca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.