De Sfânta Maria

Lacrima Maicii Domnului,florile de hoya au aparut la mine de ceva vreme pentru prima oara de vreo 10 ani de cand o am.Am ascultat de sfaturi si nu i-am pus ingrasamant si nici nu i-am schimbat pamantul ,pana intr-o zi cand am hotarat sa incerc.I-am pus pamant cu compost, deasupra, fiindca era jumatate ghiveciul gol si ingrasamant de flori,de care pun la toate florile,vita flora sau universal.

Ei bine,asta trebuie oricarei plante ca sa infloreasca,ingrasamant.Nu inteleg de ce mi s-a spus ca trebuie sa o iubesc si sa  astept fiindca atunci cand vrea ea va inflori.Sunt convinsa ca daca nu-i dadeam ingrasamant nu facea nici azi vreo  floare.Acum deja apar in serii si ma bucur.Cand urc treptele spre dormitor ma patrunde un miros foarte puternic si placut si astfel stiu ca avem flori,fiindca de cele mai multe ori apar sub frunze. Calitatea pozelor sa mi-o scuzati,voi avea saptamana viitoare un eveniment care necesita aparat foto si musai,musai sa cumparam unul nou.

si mai  sunt si altele  insa nu au iesit nici asa.Important este ca planta infloreste si ca mi-a inflorit tocmai de  Sfanta Maria,pe cand cea din apa,din vaza,a inflorit prin luna mai.

13 Responses to De Sfânta Maria

  1. Pingback: Faţetele Timpului « Ioan Usca

  2. Pingback: Maryanne (AKA cover) Sic Semper Tyrannis | Eve Online Tyrannis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.