Statornicie

Credeam ca voi putea sa nu scriu despre asta azi,credeam ca  pot sa tin doar pentru mine sarbatoarea inimii mele,o zi de nastere nedorita de nimeni nici chiar de el si nici acum si niciodata,o zi de nastere pentru care sortii spun ca nu-i bine sa  apari in lume caci iubirea parintilor iti va fi o durere straina. Azi ii spun La multi ani  sotului meu la   o varsta frumoasa impreuna cu urarea de a participa,in viata asta  si la majoratul nepoatei lui care va sa vina la noi pe  lume. L a multi ani, dragul meu,sa traiesti pentru mine,pentru fiul tau,pentru nora ta,pentru nepotii tai care-ti vor insenina batranetile si pentru neamurile mele care tin la tine. La multi ani cu sanatate si cu ajutor de la Dumnezeu sa poti trai fara amintirile dureroase,sa te lase sa traiesti si sa imbatranesti ,asa cum vrei tu,in liniste si pace.

LA MULTI ANI CU SANATATE SI  CU  BUCURII!

22 Responses to Statornicie

  1. Pingback: “The Door to Hell” « my heart to your heart

  2. Pingback: De ce nu pot eu sa mananc eu paine cu ceapa? Raspuns corect: de grija relatiei lui Basescu cu PDL « Hai ca se poate!

  3. Pingback: De ce nu pot eu sa mananc paine cu ceapa? Raspuns corect: de grija relatiei lui Basescu cu PDL « Hai ca se poate!

  4. Pingback: Inocentul – XXVIII « Ioan Usca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.