Draghi,televiziunile este o mare prostie

Cica acu’o saptamana au fost explozii solare si abia azi/ieri au ajuns radiatiile rau-facatoare la noi pe Pamant.Ca atat i-ar fi trebuit tzunamiului produs sa se propage pana la  noi.

Whaaaaaattttt?????!!!!!

Asta este stirea de  ieri.

Azi,unul „mai specialist” anuleaza stirea de ieri dupa ce unii dintre noi am si murit ,intre timp,de frica,printre care si presedintele.

Daca distanta dintre Soare si Pamant este (rotund) 150.000.000 Km  ,adica 150 de milioane Km si lumina se propaga cu 300.000 Km/s,adica cu 300 de mii de kilometri pe secunda,inseamna ca aflam timpul in care ajung radiatiile electromagnetice, printre care si lumina,la noi,adica 8 minute 19 secunde si 48 de zecimi.

Pe unde o fi ocolit tzunamiul ala,cate galaxii o fi strabatut si cu ce incarcartura a ajuns la noi intr-o saptamana???

Dragi stiristi si editori de stiri, eu stiu ca voi toti ati facut cate una sau doua facultati,nu,nu de fizica,desigur,dar la   liceu,doamnee,la   liceu se invata sistemul solar si chiar intr-a IX-a se rezolva problema asta in manual,la mecanica clasica, newtoniana,ce draq…De ce nu filtrati voi stirile pe care trebuie sa ni le  spuneti noua prin capsoarele voastre frumoase?De ce nu va ganditi inainte de a le citi de  pe   prompter?Aflu ca A.E . isi invata stirile aproape pe  de  rost inainte de a le da drumul in eter,ca vine la servici cu cateva ore inainte de emisiune,caci d’aia le zice asa de   bine ,fara balbe si totul ztais.

Ei,acum,daca 42 la suta dintre cei sondati au spus ca Soarele se invarte in jurul Pamantului(fiindca asa le-o spus base  mnah…puteau ei sa-l contrazica pe carmaci??) inteleg,ei sunt niste insi de pe strada,e revoltator ca tot ce-au invatat la scoli au „cacat”,pardon de expresie,e foarte revoltator,daca „revoltator” are grade de comparatie ,ca baselu spune prostii la prosti si prostii pot sa ne faca rau.Dar e si mai revoltator ca voi,televiziunile spuneti lucruri aiuristice,drept pentru care,draghi,e ca-n bancul cu lupul…cand a venit nu l-a mai crezut nimeni.Pe Ion.

Cine sa mai creada ce se spuune la televizor?Eu,nu.Dar nu de acum,mai demult.Televizorul a facut mai mult rau decat bine deci il aruncam la gunoi.

8 Responses to Draghi,televiziunile este o mare prostie

  1. Pingback: John Henry Twachtman (4 august 1853 – 8 august 1902), pictor american « my heart to your heart

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.