Ei, bineeee….

…gata.S-a terminat mascarada.De acum inainte incepe piata iar eu inca nu  am ajuns atat de rau ca sa-mi vand produsele de gradina.Ati vrea voi,caci produse c-ale mele,mai rar.

Asa ca am terminat cu orice aluzie la politic.Nici in gluma nu mai suport sa aud nici la teveu nici aici.Sunteti de acord?

Daca da atunci facem o pauza binemeritata in care voi scrieti ceea ce doriti,texte,lungi,orice,pe orice tema,despre voi sau despre altii,despre carti sau despre filme,despre muzica preferata(cu exemplificari de videoclipuri),ce va taie capul doar o singura opreliste:politica in Romania.

Daca eu am reusit sa depasesc atunci veti reusi si voi,sunt sigura de asta.In definitiv avem o singura viata si felul in care ne-o traim depinde numai de noi insine.

Eu revin la ceea ce ma caracterizeza-ma intind doar cat mi-e plapuma si astfel nu am fost niciodata dezamagita de actiunile mele.Doar de actiunile mele,acelea care nu mai depind si de imprejurari si conjuncturi.

Va astept si va mai rog ceva.Nu asteptati raspunsurile mele imediate,astept sa se adune un „teanc de teze” pe nume „tezele din semestrul I” si abia apoi ma voi aseza sa le rasfoiesc.Ma voi gandi la voi cu drag.[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=mCmCNArDMao&hl=en_US&fs=1&]

18 Responses to Ei, bineeee….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.