Noaptea ororilor

Da,asta este noapte caciulilor portocalii in  care portocaliii  numara voturile  scotandu-le ca pe iepurasi din caciula precum magicianul,Videanu iesind la rampa,ridicand cate-un iepu..adica vot in sus si strigand:  UITEEEEEE-L!!! Si apoi   da  cu caciulile de pamant.

Ma intreb daca in fiecare sectie de votare la numararea voturilor se afla si cate un pesedist sau liberal,sau conservator.

Numaratoarea lui Videanu este incredibil de psihotica.Lumea,noi auzim ce spune el la televizor iar castigatorul cu staful sarbatoresc victoria.Eu nu zic sa nu sarbatoreasca insa parca daca eu as fi in situatie nu m-as fi oprit la aceasta diferenta mica,as fi continuat pana la sfarsit,pana la epuizare.Ma stiti,asa fac si in gradina,de aia mie imi iese,nu abandonez nicio treaba pe la treisferturi.

As vrea sa ma linistesc,dar nu pot.Am un feeling ca si BEC va declara in final tot asa,caci stiti cine este la BEC.Cei care sunteti membrii de partid puteti ajuta la ceva in sensul acesta? Nu va culcati pe-o ureche.Balaurul inca nu este rapus,doar se zvarcoleste.

Le daruiesc portocaliilor ceva sa se curete de jegul care m-a atins chiar si pe mine,doar vazandu-i si auzindu-i

Nu cred ca ti-ai atinge corpul cu asemenea sapunuri (Poze)

4 Responses to Noaptea ororilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.