Trăiesc și

ma simt bine.

Am scris postarea asta cand am comandat niste obiecte pentru casa, pentru mine, dar si pentru noi, insa s-a dovedit ca-s doar pentru mine.

Un cearceaf  magnetic. Ha! Eu, care stiam despre magnetism cam tot ce trebuie sa stie si un absolvent de liceu, dar si de facultate de fizica (!) , nu stiam ca exista cearceaf cu proprietati magnetice . Si, nici azi nu stiu la ce foloseste, dar cum sunt o persoana pragmatica, ascultati asa la mine,  dupa trei  luni de utilizare va voi spune daca simt ceva sau daca este ca apa sfintita (nici nu face rau , nici nu face bine – desi  de asta nu-s sigura ). Cum arata un cearceaf magnetic? Asa: Unii zic ca dormi neintors,  de la zece seara pana la 7 dimineata, pe el, eu, insa, cum nu-s o persoana comformista,  nu m-am comformat la spusa asta ci o noapte dorm de la 11-12 seara pana la 8 dimineata,  iar noaptea  urmatoare de la 4 dimineata  la 9-10  ziua. Alternativ.  Sigur ca nu-i de la cearceaf.

Apoi mi-am luat saltea cu vibro-masaj. Ce inseamna cearceaf fara saltea, nu-i asa?! Dar  nu, pe  saltea nu dorm ci  ma zgaltaie 30 de minute pe la ora stirilor de five  o’clocke , la care nu ma uit. Imi place masajul, intotdeauna mi-am dorit sa am pe cineva care sa ma maseze pe spate, sa-mi ia muschiuletii pe rand si sa-mi faca dali-piti-bufta-rafta (adica dai cu latul palmelor – cu varfurile degetelor – cu pumnii – si cu palmele freci de sus in jos si de la dreapta la stanga). Ei, acum am cine sa-mi faca ondulatii intre spate si coapse pana la gambe si invers, sa ma impinga in sus si sa ma lase in gol, sa ma vibreze, adica, asa cum mi-am dorit. Iat-o:

 Are patru motoare si trei trepte de timp:  eu ma duc pe ala maxim. Nu, perna nu este cu masaj, ea sta acolo de cand le-am luat (doua),  sunt perne din lana merinos cu aloe vera, cica. Sincer, pe  articolul asta nu am avut curiozitatea de a-mi aseza capul, dar se zice ca se deformeaza, adica se formeaza mulat dupa gat-cap si umeri si dormi pe ea ca un prunc.

Sa dormiti bine!

16 Responses to Trăiesc și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.