Ca să nu tac

* de cand s-a deschis, la Fagaras, Kaufland,  la Lidl este  liniste si  pace,  marfa din abundenta, mai ieftina decat  dincolo (merele cu 2,69 pe cand la K sunt cu 4,49, arahidele de pamant sunt cu 16,99 si la K…mai mult).

* toata lumea se duce de-acum la  Kaufland, desi  la  deschidere erau preturi  mici,  insa,  dupa nici doua saptamani s-au dublat, la unele  produse.

* in concluzie ne-am facut cumparaturile repede ca niciodata , desi noi ne-am dus doar pentru a cumpara Fleece snowboarding jacket. Acum, daca tot faceau 39,99 lei o bucata am luat si pentru mine, mai imi trebuie snowboard si gata. vad ca-s din Bangladesh.

* vreau sa-i spun  lui Geoana, ca sa stie, ca, atunci cand l-am votat, am vrut sa scap de baselu,  nu ca mi-ar fi placut, tare mult,  sa fie el presedinte la tara, deci sa coboare cu piciorele pe pamant si sa afle ca multi,  foarte multi dintre cei care l-au votat,  in 2009,  de asta au facut-o. in concluzie, mi-e  jena cat este de penibil (stiu ca racii traiesc intr-o lume a lor, ca imaginatia poate sa le faca fente confunzand-o cu realitatea, de aia ei nu-s prea buni conducatori).

* desi nu mai mananc grasimi, lactate, carne si nici oua si branza, nu slabesc. insa,  este sigur ca nu-mi mai doresc cafea si nici ciocolata, ceea ce e mare lucru.

* mananc asa: cand ma scol (la 8 sau 9 sau 10, depinde daca am somn de cu seara) cateva lingurite de nectar de catina cu miere (preparat de mine si azi s-a terminat, din bobitele acelea pe care le-am pus in postarea despre catina), dupa care un pumn de goji mestecate bine, bine intre dinti si savurate.  dupa astea nu mai imi este foame, insa peste o ora, doua mananc fructe, adica fie o banana, fie un avocado in salata pe paine preajita, fie doua mere, fie strugure, fie o sharon, fie 4 portocale stoarse, fie ce-o mai fi dintre fructele cu pulpa. ma satur asa de tare incat abia pe la ora 14 imi fac un suc din sfecla rosie si 2-3 morcovi si dupa asta ma apuc de gatit, un singur fel de mancare, fie  o ciorba de fasole pastai, fie o mancare de ciuperci (in care am pus prune uscate), fie altceva  (sarmalele de post de acum o saptamana sunt la  pastrare, nu mananc aceeasi mancare doua zile la rand, ci le  alternez. deci, vine, la trei si jumatate,  sotul meu acasa si mancam un singur fel de mancare (lui ii adaug un supliment cu proteina animala, cateodata). Spre seara mananc fie arahide de pamant, fie pistachio, fie migdale, fie nuci, cam un pumn si in fiecare zi altceva asa cum am chef. beau si apa cu tarate de psyllium si seminte de in macinate in masina de cafea, dupamasa de pranz, nicidecum in apropierea fructelor si sucurilor fiindca, am aflat ca, nu se mai face absorbtia asa de bine in intestinul subtire daca aceste suplimente sunt deodata cu fructele  pe traseu. nu ma cantaresc decat o data la saptamana si…nimic, dar ma simt bine [excluzand trauma pe care mi-a dat-o o cadere in gol pe un singur picior de pe a doua treapta si care se vindeca incet,  cu unguent din ghiara dracului, ginseng,  eucalipt si  rozmarin provenite,  toate,  din zone controlate ecologic (asa scrie  pe flacon)].

* de ieri a inceput sa se arate si soarele, temperaturile de -10 grade din timpul noptilor au  persistat o luna si ceva,  mult inainte de vreme, seceta continua,  asteptam ninsoarea, ce altceva?

* voi, dragelor si dragilor , sunteti bine?

49 Responses to Ca să nu tac

  1. Pingback: FEMEILE CONSERVATOARE LUPTĂ ÎMPOTRIVA CANCERULUI MAMAR « Hai ca se poate!

  2. Pingback: Bulgarii cresc salariul minim pe economie si pensia minima si ingheata salariile guvernantilor – La noi de ce nu se poate? « Hai ca se poate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.